2777
2789
عنوان

شوهر لجباز

226 بازدید | 27 پست

سلام خانوما

ما ینی من و شوهرم و پسرم هر پنجشنبه خونه مامانم شام دعوتیم.اینبار چون داداشم از راه دور اومده بود مجرده گفتم بیان شام خونه ما ب شوهرمم اطلاع دادم البته قبلش.آقا مادرم اینا اومدن خالمم ک شوهرش با بابام شام دعوت بودن گفتم بیان زیاد گذاشتم شام حالا خالم زیاد میریم خونشون گفتم بیان آقا قبلش ما ک رفته بودیم مشهد سوهان اینا خریده بودیم من عاااشق چیزای شیرینم سوهان خوردم یک هفته تموم شده حالا شوهرم تو سفره نشسته با خنده تعریف میکنه اره خانمم سوهان همشو خورده ب من نگه نداشته ینی آب شدم از خجالت بهش میگم چرا حرفای فردیمونو میای تو جمع میگی میگ خوب میکنم تو خوردی ب من نگه نداشتی .تو سفره بهش گفتم شیرین زبونی نکن ظرفارو میشوریا همه هم خندیدن آقا موقع جمع کردن هی گفتم بیا بشور خالمم اصرار ک ن من میشورم با دختر خالم نیومداااا بشوره اصلا لج کرده بود خالم گف ول کن بذار بشینه با مردا.اصلا یجوری اخلاق داره تو جمع خیطش کنی بگی بشور نمیشوره و باید قبل اومدن مهمونا بهش بگی وظایفش اونم با اصرار و محبت فراوان.خیلی ناراحتم من خودم هر چی بگه برا اینک تو جمع بدش نکنم پا میشم ظرفای بقیرو میشورم خیلی بد خیطم کرد الانم بعد رفتن مهمونا حسابی دعوا کردیم بهم میگ ظرف شستن وظیفه توعه ن  من میدونم لج کرده خیلی لجبازه حالا خیلی چیزا ب دلم میارم میگم شاید خسیسه خانواده خودمو دعوت کرده بودم ب روش نمی‌آورد ناراحتیشو نمیدونم والا مردا خیلی عجیبن و مثل هندونه نمیدونی خوبن یا بد کاش ازدواج نمیکردم ک الان دغدغه ام این چیزای مسخره باشه شما چی میگین؟؟؟؟؟؟

خاک تو سرم ماشین ظرف شویی دارم.ب ذهنم نرسیدا بگم بذاریم تو ظرفشویی. میبینن چ سادم هم خودمو ناراحت کردم هم باعث شدم شوهرم خیطم کنه هم مهمونم ظرف بشوره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا جلو جمع گفتی بیا بشووووووور

اره مودب گفتم گفتم ک بیا بشور مهمون نشوره لطفا وای اونم چندبار بعدش رفتم جلوش گف من کمرم درد میکنه نمیتونم خودت ک میدونی درد دارم.بعد الان میگ اون همه زن تو آشپزخونه بود من چرا بشورم

شوهرت شاید فکر نمیکرده این حرف شما رو ناراحت میکنه،براش جالب بوده گفته سوهان یه هفته ای خورده نشانه علاقه شما به سوهانه احتمالا بی منظور گفته درمورد ظرف شستن هم شما نباید جلو بقیه گیر میدادید ظرف بشور

چقدر پر توقعی سخت نگیر بابا یه سوهان رو گفته چیه مگه

اخه میدونی اخلاقش جوریه ک کلا منو تو جمع اسباب خندش میکنه و خنده همه و اگر من بهش چیزی بگم مثلا تنبیه اش ظرف شستن باشه اصلا عمل نمیکنه خیلییی لجبازههههههههههه.خیلی.میدونی چطوریه؟؟؟مثلا مهمون فردا میاد ی چای بریزی بری پیشش بشینی عزیزم فردا ظرفای مهمونامون میشوری یا فلان کار میکنی یا پذیرایی میکنی؟یا اگرم پیش مهمون بگی بیا کمک باید ی عزیزم جونمی لطفا نی بهش اضافه کنم خیلی لجبازه.ولی ما زنا اینجوری نیستیم نباشیم کارا لنگه.

شوهرت شاید فکر نمیکرده این حرف شما رو ناراحت میکنه،براش جالب بوده گفته سوهان یه هفته ای خورده نشانه ...

اره خودم اخلاقشو میشناسما😔یهو شد خودم خسته بودم ک نمیخاستم مهمونم عذاب بکشه دو دیقه اومده خونم چی میشه ب شوهرم گفتم 😔خیلی بده استاد خیط کردن منه

اخه میدونی اخلاقش جوریه ک کلا منو تو جمع اسباب خندش میکنه و خنده همه و اگر من بهش چیزی بگم مثلا تنبی ...

آره جمله آخرت رو قبول دارم

ولی یادت باشه نباید هیچکس رو جلوی جمع تنبیه کرد ، چون جواب عکس میده ، یا به حرفت گوش نمیده که ضایع میشی یا هم بدجور جوابتو میده که به مشکل میخوری

عاطی صدام کنید♥️

اره خودم اخلاقشو میشناسما😔یهو شد خودم خسته بودم ک نمیخاستم مهمونم عذاب بکشه دو دیقه اومده خونم چی م ...

جلوی جمع ازش انتظار ظرف شستن نداشته باش وقتی میدونی انجام نمیده 

شروع کن وقتی خودتونید ازش کار بکش دلت خنک بشه😂

شوهرت شاید فکر نمیکرده این حرف شما رو ناراحت میکنه،براش جالب بوده گفته سوهان یه هفته ای خورده نشانه ...

تو سفره از غذام تعریف هم کرد ولی اونم گف .آخه چیکار کنم یکم تپلم و عاشق تنقلات شیرین اینم تو جمع میگ من موذب میشم .😪ولی خیلی لجبازه

جلوی جمع ازش انتظار ظرف شستن نداشته باش وقتی میدونی انجام نمیده شروع کن وقتی خودتونید ازش کار بکش دل ...

چ قدر خوب هستین حساس نیستین ولی من هردو کارو دوس دارم ک هم تنها بودیم کمکم کنه ک بیشتر کمکم میکنه ولی تو جمع یجورایی لج میکنه