2777
2789
عنوان

شوهرم کتکم زد😭

782 بازدید | 72 پست

ی بچه ی ساله و نیمه دارم توشهرغریب داعم تک و تنها بابچه ته خونم توعمرم ی مسافرتم نبرده منو، بچه سرخوابیدن خیلی اذیت میکنه اینم هرررشب تاصدابچه میاد میاد پاچه منو میگیره هرشب هرشب دعوا، بخدا خسته شدم اصلااااااااا کمک نمیکنه دهنم سرویس شده دیگ، توخونه اگ بمیرمم ی لیوان اب دستم نمیده بدرک حداقل یبار اون بچه رواروم کنه بخدا روح و روانم ازبین رفته بجز اذیت بچه هرشبم نصفه شب دعوا داریم... الانم فوشم داد گفتم خودتی پاشد دوتالگد بهم زد کثافط... دیگ کم اوردم فشار مالی ی طرف اذیت های بچه ی طرف،داعم ته خونه پوسیدم ی طرف اینک هرشبم بهم حرف میزنه ک چرا صدابچه میاد ی طرف هربارم اعتراض کنم میگ مگ چیکارمیکنی داعم توخونه ای کیف میکنی.. بخدا مریض شدم ازخونه نشینی داعم درحال تمیزی و جمع و جور کردنم  لعنت بهت شوهره نفهم بی لیاقت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم مث تو

همیشه طلبکاره ازم

امروز دیگه درحال فروپاشی روانی بودم

دخترم که خوابید کلی گریه کردم

اصلا کمک نمیده

مداااام منت سرکار رفتنشو سرم میذاره

دیدم که آدمی میتواند شفای آدمی باشد...🍃❤️