2777
2789
عنوان

چند سال دیگه نی نی سایت میشه قبرستون🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 34 پست
یه خانمی هم چند سال پیش تاپیک زدن که برادرزادشون افتاده تو دیگ‌ رب و سوخته یکی از بچه ها رفت اون بیم ...

وای چه دردناک💔

ولی خوشبحال اون کودک که زشتی های دنیا رو ندید و پاک رفت از این دنیا

یعد ازکجادمیدونه این اتفاقا افتاده؟!!

مامان ترنم میخواسته بره ارومیه و اینجا تاپیک میزنه و دوستاش چون از تاریخ پروازش خبر داشتن بعد که هواپیمای ارومیه سقوط میکنه میفهمن خودش وترنم تو لیست فوتیها هستن 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای چه دردناک💔ولی خوشبحال اون کودک که زشتی های دنیا رو ندید و پاک رفت از این دنیا

من وقتی خبر فوتشو شنیدم هم خیلی عمیقا ناراحت شدم و هم خیلی خوشحال شدم چون درد سوختکی خیلی زیاده گفتم خدایا شکرت راحت شد 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
مامان ترنم میخواسته بره ارومیه و اینجا تاپیک میزنه و دوستاش چون از تاریخ پروازش خبر داشتن بعد که هوا ...

وای خدا🥺💔

اقایون حتما بخونید🙏🏻اصلا درخواست دوستی ندید🙏🏻کامنت نزارید🙏🏻ریپ‌نزنید🙏🏻                                                                                 متاهل و متعهد😍       اینم برا بقیه کاربرا 😊فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.

این یه چیز طبیعیه ،هممون می‌میریم خب

باور کن چه کاربرهایی که فوت شدن و ما خبر نداریم 💔اما کاربریشون هنوز هست 

معلومه که شما هم کار بر قدیمی هستین که خیلی خوب یادتونه

قدیمی که نه زیاد ولی اینو یه کاربر برای سال ۸۰ بهم گفت... از نوع چت کردن اون سال ها هم میشه فهمید چقدر جو خوب و صمیمی و بااحترام بوده🥺

خدا همه رفتگان رو بیامرزه روحشون شاد... فقط غمشون برای ما میمونه😓

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

@sam_75t  عزیزم کجایی🥺نگرانتم

@niniyar_5  

@niniyar_2

اقایون حتما بخونید🙏🏻اصلا درخواست دوستی ندید🙏🏻کامنت نزارید🙏🏻ریپ‌نزنید🙏🏻                                                                                 متاهل و متعهد😍       اینم برا بقیه کاربرا 😊فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.

@sam_75t عزیزم کجایی🥺نگرانتم@niniyar_5 @niniyar_2

@niniyar_2  

@niniyar_3  

سلام این کاربر تعلیقه ؟؟؟توروخدا جواب بدید مهمه🥺🥺🥺

واقعا قبلا سایت خیلی بهتر بود

آدم ها رو راست و با محبت تر بودن ،و جو سایت خیلی دوستانه بود 

الان بیشتر تاپیک ها تخیل استارتر هست که بیشتریا رو به سخره بگیره و دیگر آزاری دارن