مادردوتاپرنسس مدیر استارتر عضویت: 1402/02/31 تعداد پست: 7123 عنوان بی رویا 48 بازدید | 4 پست کیا فیلم بی رویارو و دیدنخیلییی گیج کننده بودولی تنها برداشتی که کردم موضوع تناسخ بودهچون ظاهرا عوامل فیلم گفتن هیچ مریضی و توهمی درکار نبوده آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست 1403/06/16 | 01:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_مهرگان عضویت: 1401/11/07 تعداد پست: 7449 یه تحلیل توی یوتیوب احسان منصوری هست می شکافه کلا منظورش چی بود. نیستی و پوچی آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ... 💛
مادردوتاپرنسس مدیر استارتر عضویت: 1402/02/31 تعداد پست: 7123 یه تحلیل توی یوتیوب احسان منصوری هست می شکافه کلا منظورش چی بود. نیستی و پوچی نمی دونم ولی بیشتر به تناسخ می خورد و مفهوم سنگینی داشت آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست
_مهرگان عضویت: 1401/11/07 تعداد پست: 7449 نمی دونم ولی بیشتر به تناسخ می خورد و مفهوم سنگینی داشت آره پیچیده بود خیلی آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ... 💛
مادردوتاپرنسس مدیر استارتر عضویت: 1402/02/31 تعداد پست: 7123 آره پیچیده بود خیلی پنج شنبه بود مثلا خواستیم فیلم ببینیم وسطاش شوهرم گفت بی محتواست من می رم بخوابمولی من گفتم بیشتر به تناسخ می خوره صبر کنآخرشم رقت خوابید آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست