2777
2789
عنوان

رتبه چفد تعیبن کننده آینده‌ست

1610 بازدید | 52 پست

منو دوستم پزشکی قبول میشیم ولی اون با دو رقمی من چهاررقمی...خیلی بابت این سرخورده شد

بنظرتون مبتونم تو آبنده جبران کنم؟ اگه هر دو پزشک شیم در نهایت رتبت اهمیتی داره؟ من جدی تصمیم گرفتم توی دانشگاه خیلی درست بخون و جدی بگیرم شغلمو میتونم ابن رتبه‌مو جبران کنم؟ یا بنظر مردم دکتری که رتبه‌ش کمتره بهتره؟

امروز شترم، کاملا کینه‌ای 

هیچی 

فقط دعا کن خدا بهت شانس بده 

همین

دلمو مهمون یه آیت الکرسی کنید برا خوب شدن شوهرم .خدایا معجزه کن پایان صبر مرا .این کاربری از امروز می‌خواهد بیشتر امیدوار باشد به حکمت پروردگارش.خدایا کمکم کن این زندگی سخت تر از آن است که فکر میکردم .من بد کسی رو نمی‌خواهم بد منو نخواه پروردگارم ❤️خدایا من همه زورمو زدم بقیشو تو درست کن خدایا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دکتر دکتره حالا دو رقم یا چهاررقم

بیخیال بابا

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

خیلی روحبم خراب شده من با دختره از نظر درسی یه سطح بودیم

کنکور فقط شرایط درسی نیس بقیه چیزام در نظر بگیر. امیدوارم هرجایی کع هستی و به هرجایی که میرسی حال دلت خوب باشه و موفق باشی خانوم دکتر:) 🤍

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

اگه واقعا راست میگی و قبول شدی دیگه هیچ فرقی نداره‌... دوغوز آباد هم خونده باشی هیچکی کاری نداره

قبول که نشدم تازه زمان انتخاب رشته‌س

امروز شترم، کاملا کینه‌ای