2777
2789
عنوان

بچم مریض شده

76 بازدید | 9 پست

بچم مریض شده .فک کنم سرماخورده .تب داره . با شوهرمم دعوای بدی کردم .همش امروز از صبح داره با مامانش حرف میزنه .میدونه من استرس بچه رو دارم ..هی حرف حرف ....وقتی تب میکنه من میمیرم و زنده میشم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دو سالشه .از غروب اینجوری شده . سخت مریضه کلا .خیلی در این زمینه ضعیفم و بد فکر میکنم

نگران نباش بهش شربت پلارژین بده خیلی واسه سرما خوردگی خوبه روزی ۵ سی سی

استامینوفن هم تب کرد بده ... ‌ 

تبشو اندازه بگیر دست و صورتشو و پاهاشو با آب ولرم بشور 

https://uupload.ir/view/semicenk_herkes_gibisin_bfpu.mp3

اگر آلرژی و مشکل خاصی نداره هر ۴ ساعت بهش نصف وزنش شربت تایلوفن بده دقیقا هر ۴ ساعت بده ک تبش شروع نشه

اگرم خیییلی تبش بالا هست و هیچ جوره پایین نمیاد ۴ ساعت ۲ ساعت بعد استامینوفن بهش یک سوم وزنش شربت بروفن بده .‌بروفن حتما باید معده پر باشه و هر ۸ ساعت مجازی 

💖خدایا شکرت که بچه‌هامو سلامت بهم رسوندیشون💖💖 لطفا برای سلامتی و عاقبت بخیری بچه‌هام، خودم، همسرم و بقیه عزیزام صلوات بفرستید ممنونم😘🙏🏻اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖 خدایا هر کی نی نی دلش میخواد یه سالم و صالح و خوشگلش بهش بده الهی آمین💖اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖
دو سالشه .از غروب اینجوری شده . سخت مریضه کلا .خیلی در این زمینه ضعیفم و بد فکر میکنم

اگه نوزاد بود، حق داشتی بترسی

الان بزرگه ماشالله

خوب میشه

براش حمد میخونم گلی

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️