2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرت چی از درون تو به دوست داشتنش تمایل داره؟

همونو درست کن

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

حرف دل منو زدی منم کاش هیچوقت عاشقش نمیشدم کاش هیچوقت بهش جواب مثبت نمیدادم که اینجوری بدبختم کنه با یه بچه خییییلی سخته ۹ ساله باهمیم ۹ ساله عاشقشم با وجود تمام بدیاش و خیانت کردناش و پس زدناش هنوز عشقش تو دلم زندس و کاش دیگه عاشقشم نباشم ک دست بچمو بگیرمو برم گم شم از زندگیش خیلی دلم پره ببخشید استارتر 😔💔

اینایی که توی بحث کم میارید میاید سراغ تاپیکام محض اطلاع از شما احمق ترو خر ترو بیشعور تر وجود نداره میدونید؟؟ جواب منطقی نداره میاد سراغ تاپیکام بعد میگه تو بهت خیانت شده اسکل مطمن باش توی تاپیکای خودتم ی چیزای هست که بیام با خاک یکسانت کنم، این جنگ تفتیش تاپیکو تو شروع می‌کنی اما پایانش دست منه😎

حرف دل منو زدی منم کاش هیچوقت عاشقش نمیشدم کاش هیچوقت بهش جواب مثبت نمیدادم که اینجوری بدبختم کنه با ...

وای تاپیکاتو خوندم دیوونه شدم میدونی مشکلت چیه مشکل اینه اختلاف سنی زیادی دارین احتمالا اون اولین عشق تو بوده اما اون ممکنه قبل تث عشق و تجربه کرده باشه و دلش گیر باشه و صرفا با تو برا این ازدواج کرده که سر و سامون بگیره دلم گرفت چرا ی فرصت به خودت ندادی چرا قدر خودتو ندونستی مگه اون خودش بی عیب و نقصه😢

دانشجو🦋از نسل کوروش🤞🏻 
وای تاپیکاتو خوندم دیوونه شدم میدونی مشکلت چیه مشکل اینه اختلاف سنی زیادی دارین احتمالا اون اولین عش ...

خاک تو سر من💔 عقل نداشتم اصلا آدم باید کسی که نمی‌خوادت رو بزاری کنار از همون نامزدی مون بارها بهم ثابت کرد منو نمی‌خواد من انگار کور بودم کر بودم هرچی خانوادم میگفتن این براتو مناسب نیست این تورو دوست نداره اما منه خر فقط ب فکر دل و خواسته خودم بودم اصلا نمی‌تونستم تصور کنم ازش جدا بشم اونم هیچوقت قدرمو ندونست هیچوقت

اختلاف سنی تاثیر بد داره اما نه اینقدر ک رابطه ما مزخرف بود اون بمن علاقه ندارع این همه چیزه همه مشکلات رابطه ما همینه وگرنه خیلیارو دیدم با همین اختلاف سنی خوشبختن چون مرده زنشو دوس داره 

اینایی که توی بحث کم میارید میاید سراغ تاپیکام محض اطلاع از شما احمق ترو خر ترو بیشعور تر وجود نداره میدونید؟؟ جواب منطقی نداره میاد سراغ تاپیکام بعد میگه تو بهت خیانت شده اسکل مطمن باش توی تاپیکای خودتم ی چیزای هست که بیام با خاک یکسانت کنم، این جنگ تفتیش تاپیکو تو شروع می‌کنی اما پایانش دست منه😎

خاک تو سر من💔 عقل نداشتم اصلا آدم باید کسی که نمی‌خوادت رو بزاری کنار از همون نامزدی مون بارها بهم ...

دقیقا 

اختلاف سنی که دلیل نی گفتم احتمالا تجربه عاشقی داشته چون معلومه ی پسر ۲۵ ساله حتما تجربه یک عشق رو داشته ولی هنوزم دیر نی بخدا بری سرکار حدعقل برای خودت و بچت ی زندگی جدید بسازی😢ایشالا خدا کمکت کنه🤍

دانشجو🦋از نسل کوروش🤞🏻 
دقیقا اختلاف سنی که دلیل نی گفتم احتمالا تجربه عاشقی داشته چون معلومه ی پسر ۲۵ ساله حتما تجربه یک عش ...

کاش انقد عاقل بودم از این زندگی نکبت دل میکندم میدونی چیه حسودیم میشه من برم بره با این هرزه ها عشقو حال کنه و پولاشو ک حق بچه منه و حتی حق خودمه خرجشون کنه هرچی سعی میکنم تمومش کنم نمیشه نمیتونم 

کاش انقد عاقل بودم از این زندگی نکبت دل میکندم میدونی چیه حسودیم میشه من برم بره با این هرزه ها عشقو ...

میدونم چی میگی ولی حیفه عمرته هدر بدی😔

دانشجو🦋از نسل کوروش🤞🏻