2777
2789
عنوان

کیا مثل منن

135 بازدید | 23 پست

من یه عادتی دارم همیشه در اتاقم رو قفل میکنم نمیدونم چرا در اتاقم قفل نباشه اصلا احساس امنیت ندارم میترسم حتی وقتایی که تو خونه تنهام هم درو قفل میکنم الان کلید تو در گیر کرده بود منم محکم چرخوندمش شکست چیکار کنم خیلی استرس دارم نمیدونم چرا 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه واقعا راست میگم

میدونم راست میگی؛ میگم این سریاله دقیقا همچین احساسی رو به مخاطب رسونده با دیدنش شاید بفهمی مشکل از کجاعه

میتونی الان ببینیش چون استرسم داری ممکنه حالت بهتر بشه

الان چرا استرس داری؟ فکر میکنی مکانی که توشی امن نیست؟

آره من همیشه تو اتاقم هستم و در همیشه قفله یعنی یکسال میشه که اینجوری شدم اوایل پدر مادرم گیر میدادن که درو چرا میبندی من اهمیت ندادم بهشون الان دیگه عادی شده واسشون ولی الان که کلید شکست حالم خیلی بده نمیدونم چرا دستام داره میلرزه 

الان چرا استرس داری؟ فکر میکنی مکانی که توشی امن نیست؟

نه تنها خونمون بلکه هرجا باشم احساس خوبی نسبت به اطرافم ندارم و فقط تو اتاقم راحتم و احساس آرامش و امنیت دارم 

آره من همیشه تو اتاقم هستم و در همیشه قفله یعنی یکسال میشه که اینجوری شدم اوایل پدر مادرم گیر میدادن ...

عزیزم سعی کن نفس عمیق بکشی، این نفس عمیق یکمی متفاوته کاری که میگم رو انجام بده.

یه دم عمیق بگیر و ۴ ثانیه نفست رو حبس نگهدار و حالا بازدم

اروم نفستو بده بیرون و دوباره ۴ ثانیه نفس نکش، در ادامه دوباره نفس بکش و ۴ ثانیه نگهش دار سپس بازدم.

اینکار باعث اروم شدن اشوب نورون های مغزیت میشه، بعد ۵ بار انجام دادن این کار اروم دست ها بهم قفل کن و سمت بالا ببر طوری که که انگار داری بدنتو کش میدی تا خستگیات از بین بره تو این بازه به هیچ چیزی فکر نکن، تاکید میکنم هیچی!

بعد بهم بگو ببینم بهتر شدی یا نه

عزیزم سعی کن نفس عمیق بکشی، این نفس عمیق یکمی متفاوته کاری که میگم رو انجام بده.یه دم عمیق بگیر و ۴ ...

الان انجام دادم دستامو که بردم بالا گوشی از تختم افتاد زمین قلبم افتاد از ترس دارم از استرس و ترس میمیرم تورو خدا بگید چیکار کنم چند لیوان آب خوردم از اون وقته فایده نداشته خانواده ام همه خوابن دارم میلرزم کسی پیشم نیست