2777
2789

بدون تجویز \زشک به هیچ وجه توصیه نمیشه.یکی از داروهای تحریک تخمدانه و به کسایی که بیستر از شیش ماه از اقدامشون میگذره تجویز میشه

یه همسر پر انرژی.مادر.کارمند.دانشجو.سعی میکنم برای اطرافیانم مفید باشم❤️ Play for Respect+

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیز دلم لتروزول قرصی برای نازایی است،،و برای افرادی استفاده میشه که با کلومیفن نتیجه نگرفتن و درمان تخمدان پلی کیستیکه،،و گاهی کمک به پسردار شدن میکنه،،اصلا بدون اجازه پزشک نخور که کلی عارضه داره

الکی نخور هزار جور عوارض داره برای کسایی که مشکل تخمک گذاری دارن تجویز میشه 

گاهی گمان نمی کنی ولی خوب می‌شود، گاهی نمی‌شود که نمی‌شود که نمی‌شود، گاهی بساط عیش خودش جور میشود، گاهی دگر تهیه بدستور می‌شود، گه جور می‌شود خود آن بی مقدمه، گه با دو صد مقدمه ناجور می‌شود، گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است، گاهی نگفته قرعه به نام تو می‌شود، گاهی گدای گدایی و بخت با تو نیست، گاهی تمام شهر گدای تو می‌شود، گاهی برای خنده دلم تنگ می‌شود، گاهی دلم تراشه ای از سنگ می‌شود، گاهی تمام آبی این آسمان ما، یکباره تیره گشته و بی رنگ می‌شود، گاهی نفس به تیزی شمشیر می‌شود، از هرچه زندگیست دلت سیر می‌شود، گویی به خواب بود جوانی مان گذشت، گاهی چه زود فرصتمان دیر می‌شود، کاری ندارم کجایی چه می‌کنی، بی عشق سر مکن که دلت پیر می‌شود.
عزیز دلم لتروزول قرصی برای نازایی است،،و برای افرادی استفاده میشه که با کلومیفن نتیجه نگرفتن و درمان ...

عموما ربطی به این نداره که از کلومیفن نتیجه نگیری لتروزول بدن 

بستگی به تجویز پزشک داره دوتاشون یه کارو انجام میدن حالا یه سری تفاوت جزئی دارن

راستش ما تو.بیمارستان فقط در این مواقع میدیم

متوجه نشدم یعنی شما توی بیمارستان بیمار بیاد از کلومیفن نتیجه نگرفته لتروزول میدین؟؟

یه سری تفاوت جزئی دارن ازیه سری لحاظ کلومیفن قوی تره از یه سری دیگه لتروزول

متوجه نشدم یعنی شما توی بیمارستان بیمار بیاد از کلومیفن نتیجه نگرفته لتروزول میدین؟؟ یه سری تفاوت ج ...

حرفت درسته،،ولی از نظر ترکیبات شیمیایی لتروزول به عنوان دومین خط درمان قرار میگیره

حرفت درسته،،ولی از نظر ترکیبات شیمیایی لتروزول به عنوان دومین خط درمان قرار میگیره

گاها هم به عنوان اولین خط درمان بستگی داره به علت نازایی و .....

ولی خط اول درمان کانسر برست توی زنان یائسه است

اما درسته یه سری برتری نسبت به کلومیفن داره و این باعث میشه اگر به کلومیفن جواب نداد لتروزول بدن❤❤❤❤

بدون تجویز \زشک به هیچ وجه توصیه نمیشه.یکی از داروهای تحریک تخمدانه و به کسایی که بیستر از شیش ماه ا ...

نازگل جان بارداریت مبارک...شماارلتروزول نتیجه گرفتی؟

همسرم و دخملام بهترین هدیه های پروردگارم. 

سلام بچه ها

ما 6 ماهه برا نی نی اقدام کردیم ک ی بار خرداد سقط زیر  ماه داشتم خود ب خودی.. امروز ک رفتم دکتر سونوی مال موقع سقطمو دید و گفت مشکلی نداری و فقط برام قرص لتروزول نوشت ک از امشب ک شب سوم پری هست تا هفتم (شبی یدونه) استفاده کنم و گف از شب یازدهم اقدام داشته باشم ی شب درمیون. و ماه بعد اگه باردار نشدم برم باز پیشش..

سوالم اینه ک چرا بهم آمپول و قرص کلومیفن اینا نداد هیچی؟؟؟ ینی مصرف همین ی قرص کافیه؟ خطری نداره ب نظرتون؟ :(

خدایا شکرت