2777
2789

من گوشام مشکل دارن و پرده گوشم پاره شدع و عفونت خیلی شدید دارن جفت گوشام شنواییم خیلی‌کم شده و زیرنظر دکترم

چندروزه تماما گریه میکردم تازه سه چهارروزه از بس خواهرام و شوهرم باهام حرف زدن و امید دادن بهم ک تازه یکم با بیماریم کنار اومدم امروز رفتم خونه مادرشوهر دایی شوهرم خونه مادرشوهرم بود همش یچیز میگف ک من نشنوم و میگف عه دیدی نمیشنوی میزد زیرخنده تفریحش مسخره کردن من بود میگف الان با ایما اشاره حرف بزنیم باهات و  میخندید منم بغض کرده بودم از بغض هیچی‌نمیتونستم بگم آخه چرا‌من اینطوریم مگه چه گناهی کردم ک تاوانم باید این کم شنوایی باشه😭😭😭

تا اینکه یچیز گف نشنیدم گفتم بله؟؟ یهو بلند تو جمع گف واااای خیلی بده ک نمیشنوی رو اعصابمه و بازم بلندبلند خندید😭😭اینو ک گفت شوهرم بهش گف عمو بیماری بقیه اصلا چیز خنده داری نیس و بمنم گف پاشو بریم خونه هرچی‌گفتن بمونین زوده شوهرم گف نه باید بریم خستم خوابم میاد و با ناراحتی از خونه اومدیم‌بیرون

توروخدا خواهش میکنم یه بیماری رو میبینین هررر بیماری ای ک داره بهش نخندید شما ک نمیدونین اون تو خلوت خودش بخاطر بیماریش چه رنجایی میخوره و با حرف بدون فکرتون چقدددد دلش میشکنه😔😔🙏🏻🙏🏻

عجب شوهر بادرک و فهمی 

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ینی خودت هیچی بهش نگفتی؟ نشستی تا هرچی میخواد بگه؟؟باورم نمیشه😐

♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇

افرین به شوهرت

به نظرم الان باید خوشحال باشی بابت هچین همسری ک داری

اونم بسپار به خدا 

انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشته‌اش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤