2789
عنوان

ابسه دندان

396 بازدید | 10 پست

سلام من دوهفته س دارم قرص اموکسی سیلین ۵۰۰ و مترونیدازول۲۵۰ برای ابسه دندونم استفاده میکنم اصلا تاثیری نکرده ...

کسی تجربه داره برم دکتر چیکار میکنه؟ اخرم باید انتی بیوتیک بخورم دیگ‌قرص و یا درمان دیگه ای سراغ دارین

میخوام خوب بشه بعد برم ک بکشمش

💜💙زندگی من!سوسوی امید در من!روشنی من!من می توانم هرکاری انجام دهم!  بله هرکاری!فقط برای تو 👈🏻دخترم💙💚

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

دکتر گفته آبسه کرده و دارو داده یا تشخیص خوده ؟ آبست چه شکلیه ؟

نه دکتر نرفتم اخه مثل همین ابسه شوهرم داشت.پایین دندون دراومده چرکیه.دکتر داروخونه گفت این دوتا رو بخور خوب میشه ک نشد

💜💙زندگی من!سوسوی امید در من!روشنی من!من می توانم هرکاری انجام دهم!  بله هرکاری!فقط برای تو 👈🏻دخترم💙💚
شاید آبسه نیست و آفت باشه

ن عزیزم افت نیست 

من افت زده دهنم قشنگ از ریشه دندونه انگار اومده بالا تو نتم زدم دقیقا ابسه بود

شاید آبسه نیست و آفت باشه

ابسه ش دقیقا شبیه عکس ابسه ی پری اپیکال  تو نته

پس چرا خوب نشده ، برو دندون پزشکی، ببین چی میگه

باید برم دیگ گفتم یجور باشه خشک شه 

دکتر داروخونه گفت باید پنی سیلین تزریقی استفاده کنی سریع خشک میشه .باید برم خیلیم میترسم

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز