2777
2789
عنوان

ابسه دندان

89 بازدید | 10 پست

سلام من دوهفته س دارم قرص اموکسی سیلین ۵۰۰ و مترونیدازول۲۵۰ برای ابسه دندونم استفاده میکنم اصلا تاثیری نکرده ...

کسی تجربه داره برم دکتر چیکار میکنه؟ اخرم باید انتی بیوتیک بخورم دیگ‌قرص و یا درمان دیگه ای سراغ دارین

میخوام خوب بشه بعد برم ک بکشمش

💜💙زندگی من!سوسوی امید در من!روشنی من!من می توانم هرکاری انجام دهم!  بله هرکاری!فقط برای تو 👈🏻دخترم💙💚

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دکتر گفته آبسه کرده و دارو داده یا تشخیص خوده ؟ آبست چه شکلیه ؟

نه دکتر نرفتم اخه مثل همین ابسه شوهرم داشت.پایین دندون دراومده چرکیه.دکتر داروخونه گفت این دوتا رو بخور خوب میشه ک نشد

💜💙زندگی من!سوسوی امید در من!روشنی من!من می توانم هرکاری انجام دهم!  بله هرکاری!فقط برای تو 👈🏻دخترم💙💚
شاید آبسه نیست و آفت باشه

ن عزیزم افت نیست 

من افت زده دهنم قشنگ از ریشه دندونه انگار اومده بالا تو نتم زدم دقیقا ابسه بود

شاید آبسه نیست و آفت باشه

ابسه ش دقیقا شبیه عکس ابسه ی پری اپیکال  تو نته

پس چرا خوب نشده ، برو دندون پزشکی، ببین چی میگه

باید برم دیگ گفتم یجور باشه خشک شه 

دکتر داروخونه گفت باید پنی سیلین تزریقی استفاده کنی سریع خشک میشه .باید برم خیلیم میترسم