2777
2789
عنوان

خلقت انسان

113 بازدید | 17 پست

خلقت انسان دست خداست و اگه خدا نخاد هیچ نطفه ای حتی ناپاک بسته نمیشه وقتی خدا اذن داده و خلق کرده ما ادمها چه کاره ایم که بنده شو حرام زاده خطاب کنیم توروخدا حداقل حرمت اون بالاسری رو نگه دارین

متأسفانه با عرض احترام اینو میگم ی درصد بالایی از دوستان مذهبی خودشونو بالاتر بقیه میبینن ب واسطه عقایدشون اجازه قضاوت و دخالت در هر موردی رو ب خودشون میدن

🕊️ عمو نوروز نیا اینجا ، بهار از یاد ما رفته ..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متأسفانه با عرض احترام اینو میگم ی درصد بالایی از دوستان مذهبی خودشونو بالاتر بقیه میبینن ب واسطه عق ...

کسیکه مذهبی نیست یا درکل اعتقادی نداره خب نباید ناراحت بشه چونکه عقیده ای به حرام بودن زنا نداره این احکام اسلامی هستن دیگه...

کسیکه مذهبی نیست یا درکل اعتقادی نداره خب نباید ناراحت بشه چونکه عقیده ای به حرام بودن زنا نداره این ...

درسته ولی بر چسب حرامزاده زدن روی یک انسان و گرفتن حقوق معنوی اون انسان بنظرم خیلی ناراحت کننده اس

ماهیت روابط نا مشروع ک مشخصه چقدر کثافطه

ولی ای کاش با بچه های معصوم بی گناه حاصل از این نوع روابط انقدر بد رفتار نکنن

🕊️ عمو نوروز نیا اینجا ، بهار از یاد ما رفته ..

کسیکه مذهبی نیست یا درکل اعتقادی نداره خب نباید ناراحت بشه چونکه عقیده ای به حرام بودن زنا نداره این ...

مذهبی که توش هیچ ردپایی از خدا نباشه انصاف و مروت نباشه بدرد کسی نمیخوره دوست عزیز

درسته ولی بر چسب حرامزاده زدن روی یک انسان و گرفتن حقوق معنوی اون انسان بنظرم خیلی ناراحت کننده اسما ...

اره درسته حرفتون نباید به اون بچه خورده بگیرن و بهش اهانت کنن که خدارو خوش نمیاد در چنین شرایطی خودِ اون فرد باید سعی کنه آدم خوبی باشه وگرنه هرکجا با کسی بخواد وارد دعوا بشه از این کلمه استفاده میکنن که بسوزوننش

دشمنان اهل بیت عموزاده های خودشون بودن

دشمنان اهل بیت یه نفر نبوده خودِ هند جگرخوار که جگر عموی پیامبر حضرت حمزه رو خورده فاحشه بوده

حالا هند جگرخار که در جنگ بدر فک کنم خودش رو ول کرد مردا رو صدا کرد که بیاین و.......مادر ابوسفیان یا معاویه بوده...یکیشون دقیق نمیدونم کدوم..

مذهبی که توش هیچ ردپایی از خدا نباشه انصاف و مروت نباشه بدرد کسی نمیخوره دوست عزیز

این احکام من درآوردی نیستن و منم نمیدونم که ردپای خدارو کجا میخواستید ببینید و ندیدید و..ولی این رو خدا گفته و یه قدرت اختیار به انسان داده که ببینه حرف خدا رو به درد بخور میبینه یا حرف و عقل و منطق خودش رو 

خدا هیچ کجا نگفته به فلان بنده من ظلم کنید چون از پدرش نیست  از نظر اسلام بچه رو نباید پس بندازن و ول کنن 

اینا همش روایته خدا میدونه چه خبر بوده دقیقا

تاریخ یک علم هست که در سرتاسر جهان تدریس میشه این مطالب مسخره نیستن که بشه گفت معلوم نیست چی بوده و..حاصل یک پروژه علمی و تحقیقات از اسناد مختلف تاریخی هستن هیچ کس نمیتونه ادعای آب دوغ خیاری ارائه بده یه جورایی اثباتش میکنن اگر اثبات نشد کلا رد میشه

این احکام من درآوردی نیستن و منم نمیدونم که ردپای خدارو کجا میخواستید ببینید و ندیدید و..ولی این رو ...

هرچیزی که لازم بوده رو ساده و روان توی قران بیان کرده من با اینکه به مخلوق خدا انگ حرومزادگی میزنن و دل میشکنن مشکل دارم به خوردن پول بیت المال و به روی خودشون نیاوردن به هزارو یک موضوع من دراوردیه دیگه من اینروزا بعضی مذهبیارو میبینم و تو رفتاراشون که دقت میکنم واقعا هیچ ردی از خدا نمیبینم

هرچیزی که لازم بوده رو ساده و روان توی قران بیان کرده من با اینکه به مخلوق خدا انگ حرومزادگی میزنن و ...

شما در آدم ها نباید خدا رو جستجو کنید شاید اسما مذهبین یا منافعشون اقتضا میکنه یا حالا به هر دلیلی...

و اینکه این عده مذهبی اگر به کسی انگ حرومزادگی میزنن و آزارش میدن یعنی راه رو اشتباه رفتن شما بخواید اینارو ملاک قرار بدین قطعا باید از خدا متنفر باشید چون اینا خدارو هم میپرستن از اسلام باید متنفر باشید چون اونا مسلمونن

به این چیزها نیست این ادما صدتا ایراد دارن هزارجا هزارتا حرف نامربوط میزنن قرار نیست به دین خدا ربط داده بشه