2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استارتر  عزیز💐                                                                          

در کنار هر شغلی که دارید»» کار آنلاین همکاری در فروش««

محصولات پوست و مو.   را تجربه کن البته بدون سرمایه......راهنماییت میکنم✔️

🙋🏻‍♀️معرف شما هستم برای کار در خانه🛍️

💌روبیکا @s_vhd62 📩

بانوان عزیزی که به دنبال شغل خونگی هستن البته بدون سرمایه که در هر زمان و مکانی بتونن کسب درآمد کنند و به دنبال پیشرفت هستن تا مستقل تر باشناگر مایل بودید  من در خدمتتون هستم❣️@TRUSTISHOروبیکا
مرسی عزیزم😘😘

من با دوستم مغازه اجاره کردیم اونم من به تنهایی نمیتونستم چون بشدت گرون بود هردو کارشناسی طراحی دوخت خوندیم زمانی که ترم أخر کاردانی بودیم مغازه اجاره کردیم دیگه الان سه ساله که مزون زدیم.

برای شروع کار هم ما هرکدوم برای خودمون سه تا لبلس مجلسی و یه عروس دوختیم که بزاریم تو مغازه کرایه هم بدیم.اولاش پرنده پر نمیزد هیچکی نمیومد اجاره مغازه میدادیم ها ولی دریغ از مشتری دیگه کم کم به دوست و آشناها اطلاع دادیم که مزون مارو معرفی کنن.بعدش مشتری هایی اومدن که اصلا اون لباسایی که ما گزاشته بودیمو دوست نداشتن ماهم سفارش دوخت گرفتیم براشون میدوختیم

تازه الان یه سال یه سال و نیمه که درامدمون خوب شده.باید صبوری کنی گلم خیاطی کردن صبر و عصاب میخواد.

مرسی عزیزم😘😘

آره عزیزم فقط باید بری مدرک فنی حرفه ا ی بگیری که خیلی هم آسونه یه آزمون فوق العاده آسون برگزار میشه شرکت کنی بعد چند ماه مدرکت میاد میتونی بااون مدرک راحت مزون بزنی حتی با مدرک آموزشگاهم میشه

مهم تمیزی و دقت تو دوختته.که باید براش خیلی تمرین کنی.

مثلا میبینی مشتری سخت پسند میاد پیشت با کلی غر و ایراد گرفتن باید بلد باشی چجوری لباسشو خوب بدوزی و تحویل بدی

گلم ازش پرسیدم جوابمو داد حالا تو اگه سوالی داری بگو تا بهش بگم امیدوارم تونسته باشم کمکت کرده باشم

ممنونم عزیزم که وقت گذاشتی اطلاعات خوبی بهم دادی مرسی عزیزم 😘😘