2789
عنوان

بارداري

225 بازدید | 22 پست

دوستان ترشح سفيد رنگ نشانه بارداريه؟؟ يا فرقي بين اين ترشحات تو دوران مجردي و متاهلي هست؟؟ من تازه ١ماه بكارتمو از دست دادم اين ماه ترشحاتم زياد شده ترس از حاملگي هم دارم اما بيبي گذاشتم منفي بود

عزیزم ترشح شیری رنگ تو بارداری زیاد میشه ولی ممکنه نزدیک پریودیت باشه و زیاد بشه کلا علامت مشترک بین بارداری و پریه

نگران نباش 

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ببين بارداري در كمال ناباوري اتفاق ميوفته 😂😂😂 باور كن من خودم دقيقا زمانهايي باردار شدم كه به شدت درگير كاري بودمو فكرشو هم نميكردم و بعد شك ميكردم كه اين ماه پري عقب افتاده وتست ميزدم مثبت ولي خيلي وقتها انقدر حالت بارداري داشتم كه ميگفتم باردارم اما منفي ميشد تست و بعدش پري 

عزیزم ترشح شیری رنگ تو بارداری زیاد میشه ولی ممکنه نزدیک پریودیت باشه و زیاد بشه کلا علامت مشترک بین ...

اخه نسبت به ماه هاي قبل ترشحم خيلي زياد شده حس ميكنم و اينكه همين ماهم بكارتمو از دست دادم نميدونم به كدوم دليل ربطش بدم

نامزدم 

نه احتمالش کمه.تو دوره بارداری ترشح سفید رنگ خیییلی زیاده.بخصوص وقتی بچه تکون میخوره یا وزن میگیره.تو دوران قبل بارداریم ترشح سفید رنگ هست ولی نه به اندازه بارداری

جلوگیری نداشتی مگه؟؟بعد از رابطه اول هم ترشح زیاد میشه 

من تو دختری ترشح زیاد نداشتم ولی بعد ازدواج زیاد شد

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘