2777
2789

خدا بهت ارامش بده

واقعا اونی که میره بیشتر اذیت میشه یا اونی که رها میشه

من فکر میکردم اونی که کات از طرف خودشه راحته

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند
خدا بهت ارامش بدهواقعا اونی که میره بیشتر اذیت میشه یا اونی که رها میشهمن فکر میکردم اونی که کات از ...

راحت بود برام ولی امروز که دیدمش داغون شدم😭💔

کاربری دست دو نفره🙂❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

غصه نخور میگذره و دلت محکم تر میشه 

وقتی تصمیم گرفتی نباشه پس تمام الکی فکر و خیال نکن 

خودتو ب کار دیگه ای مشغول کن

به قول سعدی                                                                    بنگر و بشنو                                                                    بگذر  و بِه شو 
غصه نخور میگذره و دلت محکم تر میشه وقتی تصمیم گرفتی نباشه پس تمام الکی فکر و خیال نکن خودتو ب کار دی ...

سرم تو کار خودم بود ولی بعد مدتها دیدمش🥲💔

کاربری دست دو نفره🙂❤️
راحت بود برام ولی امروز که دیدمش داغون شدم😭💔

عزیزم 💔

دوباره فراموش میشه نگران نباش

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند
سرم تو کار خودم بود ولی بعد مدتها دیدمش🥲💔

خب اینم یه تمرین دیگه س برا قلبت 

انگار برنامه آینه ک قلبت خیلی قوی تر شه 

پس دووم بیار 

به قول سعدی                                                                    بنگر و بشنو                                                                    بگذر  و بِه شو 
اهوم شاید🥲

شاید ن 

حتما 

دوش آب سرد  گاهی وقتا خوب جواب میده

اهوم میخوام همینکارو انجام بدم الان

خوش باشی👏