2777
2789
عنوان

کنکوریا بیاین

79 بازدید | 11 پست

من انتخاب رشته کردم ولی معدلم رو اشتبا زده بودم قبلا حالا نمیتونم ویرایشش کنم دو تا صفر میزنه خودش چیکار کنم میگن مغایرت داشته باشه دانشگاه اخراجت میکنه

باید دقیق بزنی معدل رو؟معدلو دادن اصلا؟

معدل ندادن یعنی اصلا نمیتونم ببینمش نمیدونم چجوریه خودم با نرم افزار حسابش کردم یه نمره فرق داره با اونی ک زدم الان نمیشه ویرایشش کنم 😔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

معدل ندادن یعنی اصلا نمیتونم ببینمش نمیدونم چجوریه خودم با نرم افزار حسابش کردم یه نمره فرق داره با ...

شنیدم باید حدودی بزنی نگران نباش

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما 

در ضمن من فقط روزانه با ازمون زدم نه سوابق بنظرت مشکلی نداره؟

در مورد انتخاب رشته نمیدونم زیاد

اما با سوابق هم بزن ۱۵۰ تا میتونی بزنی اگر با ازمون قبول نشدی 

تراز و رتبت چقدره؟

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما 

در مورد انتخاب رشته نمیدونم زیاداما با سوابق هم بزن ۱۵۰ تا میتونی بزنی اگر با ازمون قبول نشدی تراز و ...

میدونی منظورم این بود ک بعضیا میگن با ازمون و با سوابق فرق داره ک معدلو اشتباه بزنی یعنی بواسه با سوابق گیر میدن با ازمون دیگه گیر نمیدن به معدل

میدونی منظورم این بود ک بعضیا میگن با ازمون و با سوابق فرق داره ک معدلو اشتباه بزنی یعنی بواسه با سو ...

نمیدونم دقیق بازم مطمئن شو