2777
2789

شاید اون بیشتر تو اجتماعه یا بیشتر برونگراست.

من تو سن ۱۵ تا ۱۸ سالگی با مامانم خییییلی میرفتم مسجد😂😂😂 یعنی روزی نبود یکی خاستگاری نکنه. یادش بخیر. الان یادم میوفته خندم میگیره. 

الان سنم تقریبا دو برابر سن شماست. باید بگم که واقعا تعداد خاستگار مهم نیست. کیفیتش مهمه

الهی به امید خودت...  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نظر من اینه دختری ک لیاقتش بالا باشه تو سن پایین خواستگار زیادی نداره

واقعا نمیدونم چجورییه مامانش هر جا میشینه وای دختر من خاستگار داره من اگه میخواستم شوهرش بدم تا الان ۱۰ بار داده بودم

البته دختره ۱۸ سالش هست اما بنظر من قیافش بیش تر میزنه

چهرش بزرگتر از سنش میزنه لابد .من هرکی دیدم زیر ۲۰ ازدواج کرده ببینیش انگار ۳۰ سالس.

شاید وضعیت خاوادش زبون زده یا پولداره یا خیلی خوشگله یا زبون میریزه زیاد یا یچی خونده 

دیگ همه احتمال هارو کفتم😅

چهرش بزرگتر از سنش میزنه لابد .من هرکی دیدم زیر ۲۰ ازدواج کرده ببینیش انگار ۳۰ سالس.شاید وضعیت خاواد ...

اره 

مامانشم از اینایی هست که همه جا میره میاد قطعا اینم تاثیر میزاره اونوقت مامان منم شده گوش به فرمان مادر بزرگم اون میگه دختر شوهر نده ازش متنفرم من عقده شوهر ندارم اما خب هی میاد جلو من میگه دختر فلانی فلان من میفهمم داره میزنه به من 

دلم میخواد  کامل باهاش قطع ارتباط کنممممم

مادرایی ک بخوان از بچشون تعریف کنن مشخصه ک دیگه چیهشاید الکی میگه ک بخواد پز بده

نمیدوم والا مامانم میگه وای خیلی خانم خوبییه گل ولی امشب خونه ما بود غیبت کل خاندان و کرد 

درکت میکنم اینایی ک غیر مستقیم میگن خیلی بده

میدونی چرا میگه چون یه خاله داشتم وقتی ۱۷ سالش بوده با پسر پسر خاله مادرش نامزد میکنه بهم میخوره ۲۷ سالگی هم یه بار عقد کرد پسره بهش خیانت کرد جدا شد

اینا هم فکر میکنن خدایی نکرده عاقبت من مثل خالم میشه 

یه جوری ازدواج و ب چشم من بد کردن حس میکنم هیچوقت ازدواج نمیکنم یا اگه ازدواج کنم جدا میشم 

نظر من اینه دختری ک لیاقتش بالا باشه تو سن پایین خواستگار زیادی نداره

هم نظرم باهات. مثلا من خودمم همسن اسی ام اما کلا خانوادم طوری رفتار میکنن و ارزش برام قائلن ک هرکسی جرات نمیکنه نزدیک هم بشه 

Intj- بااحترام کسی جز استارتر ریپلای نزنه.

میدونی چرا میگه چون یه خاله داشتم وقتی ۱۷ سالش بوده با پسر پسر خاله مادرش نامزد میکنه بهم میخوره ۲۷ ...

خدا نکنه ، این چه حرفیه میزنی 

تنها راه دوری کردن بهشونه 

منم ۱۷ سالمه 

فقط تمرکزت رو بزار رو درست و ازشون دور شو 

تنها دستاورد ی دختر ک ازدواج نیس

اگ بهت گفتن چرا ازدواج نمیکنی بهشون بگو زندگی شماهارو دیدم واسم درس عبرت شد