2777
2789
عنوان

93 کیلو شدم

554 بازدید | 29 پست

حالم داره از خودم بهم میخوره 

تو چهار ماه 8 کیلو وزن اضافه کردم 

تو رژیم تو ورزش بی اراده ام هزار بار رژیم نا موفق گرفتم 

حامد با عملم مخالف

زشت شدم 

حالم داره بهم میخوره 

از خودم بدم میاد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

غذاهایی که طبع خشک دارن بخوری خودبه خود لاغر میشی چون سوخت و ساز بدن و بالا میبره 

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 

فقط باید اراده به خرج بدی عزیز فقط از همین نفرتی که نسبت به بدنت داری استفاده کن و ازش یه اراده سفت بساز

براتون آرزو میکنم هیچ وقت حروم نشید ، حروم آدم اشتباه ، مکان اشتباه ، رشته اشتباه و ... :)                

شانسه ماس اب بخوریم چاق میشیم..

من ک گوه شانسم ..چاقم ک میشم میره ب پهلو شکم...

باسن تخت سینه تخت شکم و پهلو 100کیلو

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
خواهشا رمز موفقیتوو بگودر ب در دنبال چاقی ام

170سانت که خیلی بلند نیس چرا بابتش موذبی؟؟

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم