2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه فعلا به روش نیارصبر کن و‌مدرک بیشتری ازش جمع کن

من شماره ی اون زنو از گوشی همسرم پاک کردم امروز که سرکار اومد گوشیشو نگاه کردم دیدم رفته دیده شماره تو سطل زباله س ولی بروی منو نیاورد که گوشیمو دست زدی یا نه میخام بهش پیام بدم اگه شملره مردو خراب تو گوشی من ببینی چیکار میکنی؟ بنظرت بهش این پیامو بدم

بنظرم چن روزم صب کن شاید چیز دیگه دیدی شایدم هیچی ندیدیاون موقع تصمیم بگیر چیکار کنی البته شاید فعلا ...

نه زنه رو میشناسم عروس همسایمونه تو روستا زندکی میکنه رفتم دیدم تو روبیکاش دیدم زده رو پروفایلشه عکس همون زنس

بمیرم برا دلت

خدا لعنت کنه مردا رو چی میخان از زندگی شوهر من کنجکاوعه از همه چی سر دربیاره حتی اگه به اون زنه نه پیام بده نه زنگ ولی کنجکاوعه ببینه عکسشو فلان

نه زنه رو میشناسم عروس همسایمونه تو روستا زندکی میکنه رفتم دیدم تو روبیکاش دیدم زده رو پروفایلشه عکس ...

اوه😕پس فعلا صب کن ن چیزی بگو ن ب روی خودت بیار اصلاااا

بزار فک کنه شاید خودش دستش خورده پاک شده یا خود ب خود

تا بعدا مدرک جم کنی ب زنه تذکر بدی 

اگه دس برنداشت اون موقه کار دیگ کن

اوه😕پس فعلا صب کن ن چیزی بگو ن ب روی خودت بیار اصلاااابزار فک کنه شاید خودش دستش خورده پاک شده یا خ ...

چرا بروش نیارم؟ 

بنظرت با خودش فک نمیکنه اینکه دید چیزی نگفت پس اگه کار دیگه ام بکنم چیزی نمیگه

چرا بروش نیارم؟ بنظرت با خودش فک نمیکنه اینکه دید چیزی نگفت پس اگه کار دیگه ام بکنم چیزی نمیگه

اول اینکه چون انکار میکنه انکار نکنه هم رو ب رو باز میشه بخاد کاری کنه حواسشو جمع میکنه ک تو نفهمی

بزار فک کنه تو خبر نداری شاید خود ب خود شماره پاک شده

2824
2823
2791
2779
2792