با تیشرت و شلوار بگ و فیشنت دست وشال رفتم بیرون. پیرزن وپیرمرد ها تو خیابون لعنتم کردن یکی عوذ به الله من شیطان رجیم یکی گف توبه توبه یکی شروع کرد قرآن خوندن یکی گف این کثافتا رو چرا جمع نمیکنن و .... اصن تیپ من هیییییییچ علامت بدی نداشت هیچ آرایشی هم نداشتم هیچی هااا ی کرم ضد آفتاب بی رنگ زدم فقط بعد مرد ها هم تیکه مینداختن و هیز نگا میکردن . تیشرت من خیلییییییییی گشاد و لش بود اصن بدنم معلوم نبود یکم از ساعد دستم معلوم بود ک با دستکش نوری پوشونده بودم شالمم وسط سرم بود . مردم چرا اینجوری شدن ؟؟؟
دوست عزیزی که بیو منو میخونی لطفا برای من دعا کن صلوات بده و... که عشقمامیرعلی و من باهم ازدواج کنیم و واقعا عاشقم بمونه .... ممنونم ... اسمم ماریا هست :)پایداری همه عاشقا
دوست عزیزی که بیو منو میخونی لطفا برای من دعا کن صلوات بده و... که عشقمامیرعلی و من باهم ازدواج کنیم و واقعا عاشقم بمونه .... ممنونم ... اسمم ماریا هست :)پایداری همه عاشقا
نمیدونم والا یجور لعنت میکردن انگار شیطان جلوشون فق کم مونده بود بیان توف کنن تو صورتم