رسـپـیـنـا۹۳ مدیر استارتر عضویت: 1401/05/12 تعداد پست: 1003 عنوان غم گرفته دلمو💔 91 بازدید | 4 پست خیلی ناراحتم همش عذاب وجدان دارم همش غمگینم نمیتونم راحت باشم یهویی دلم میگیره یه خواهرناتنی دارم معلوله تومرکزنگهداریه نمیتونم خودم مراقبش باشم ولی میارمش مرخصی همش جلوچشممه 🥺🥺🥺🥺 ذاتِ خــوب وَ دِل بُـــزرگ ایـن دوتـا هـیـچـوَقـت خَــریــدنـی نـیـسـت🌱♥️ 1403/06/15 | 18:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دروغگویی عضویت: 1403/03/10 تعداد پست: 3584 همین که میاری مرخصی و بهش اهمیت میدی خودش یه دنیا ارزش دارهخیلی ها هستن که به آدمهای سالم زندگیشون هزار جور بدی میکنن و ککشونم نمیگزه سعید🦋عاشق شعرم...
رسـپـیـنـا۹۳ مدیر استارتر عضویت: 1401/05/12 تعداد پست: 1003 همین که میاری مرخصی و بهش اهمیت میدی خودش یه دنیا ارزش دارهخیلی ها هستن که به آدمهای سالم زندگیشون ... خیلی حس بدی دارم که نمیتونم کنارش باشم بنظرتون اونجوری جاها خوبه؟مراقبشونن ذاتِ خــوب وَ دِل بُـــزرگ ایـن دوتـا هـیـچـوَقـت خَــریــدنـی نـیـسـت🌱♥️
دروغگویی عضویت: 1403/03/10 تعداد پست: 3584 خیلی حس بدی دارم که نمیتونم کنارش باشم بنظرتون اونجوری جاها خوبه؟مراقبشونن همین که همچین احساسی داری نشون میده که چقدر انسان خوبی هستی و بفکرشی پس الکی غصه نخوراونم اونجا راحت تره چون اینجور مریض ها به مراقبت۲۴ساعته نیاز دارن پس بهش میرسن.خیالت راحت سعید🦋عاشق شعرم...
رسـپـیـنـا۹۳ مدیر استارتر عضویت: 1401/05/12 تعداد پست: 1003 همین که همچین احساسی داری نشون میده که چقدر انسان خوبی هستی و بفکرشی پس الکی غصه نخوراونم اونجا راحت ... مرسی گلم یکم آروم شدم💖 ذاتِ خــوب وَ دِل بُـــزرگ ایـن دوتـا هـیـچـوَقـت خَــریــدنـی نـیـسـت🌱♥️