2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آرگان

آرگان اصل بالای ۳ میلیون پولشه واسه کف سر هم نیس بعد حمام میزنی به ساقه..اگه پوست سرت چرب نیست روغن کندوش بزن ۳ روز ی بال روغن رزماری هم خوبه ب شرطی طبع سرت سرد باشه

کارما💫    

آرگان

اول علتشو پیدا کن 

کمبود ویتامین کمبود اهن کمخونی همشون ریزش مو دارن 

یه چکاب کامل بده ببین چیت کمه مفیدم هست خوب 

<<…کارما‌آدرس‌همتونو‌داره‌مراقب‌رفتارهاتون‌باشید…>>                                                                                                 من به آرزوهام قول رسیدن دادم.....به گوش همه‌یه‌روزی میرسه فریادم......من فقط یبار به دنیا میام...... میخوام که جوری زندگی کنم که خودم دوست دارم...💫❤
آرگان اصل بالای ۳ میلیون پولشه واسه کف سر هم نیس بعد حمام میزنی به ساقه..اگه پوست سرت چرب نیست روغن ...

اون که دیگه بدتره. من چون پوستم چربه کلا روغن بدترش میکنه ارگان رو هم در حد کم فقط به ساقه میزنم 

اون که دیگه بدتره. من چون پوستم چربه کلا روغن بدترش میکنه ارگان رو هم در حد کم فقط به ساقه میزنم

خب پس ی کار کن برو عطاری حنا و پوست بلوط بخر اگه نمیخوای رنگ بشه سرت حنای بی رنگ بگو میخوام دو لیوان آب رو بزار رو گاز ۳.۴ تا دونه پوست بلوط بنداز داخلش رنگش ک تیره شد دربیار شعله ملایم باشع بعد کم کم ب حنا اظافه کن آبکی نشه خیلی هم سفت نشه بزار نیم ساعت بمونع بعد بزن به سرت با ی چیزی بپوشون سرتو ۲ تا ۳ ساعت بمونه بعد بشور هفته ای دوبار امتحان کن ب جون منم دعا کن🦦

کارما💫