nemidonam_valla مدیر استارتر عضویت: 1403/04/23 تعداد پست: 576 عنوان بورسیه قلم چی 108 بازدید | 15 پست سلام بچه ها من صبح فرم پر کردم برا بورسیه بهم زنگ زدن گفتن تایید شده ولی الان نمیدونم چجوری وارد سایت بشم ؟کد ملیمو میزنم میگه معتبر نیس کسی تجریه ایی داره؟؟ اگه جوابتو ندادم بدون حوصله توضیح به کسی که افکارش با من متفاوته رو ندارم .در هر صورت نظر هر دو قابل احترامه. 1403/06/15 | 18:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nemidonam_valla مدیر استارتر عضویت: 1403/04/23 تعداد پست: 576 @دختر_آگاهی_3 اگه جوابتو ندادم بدون حوصله توضیح به کسی که افکارش با من متفاوته رو ندارم .در هر صورت نظر هر دو قابل احترامه.
kdgh عضویت: 1403/01/22 تعداد پست: 5222 زنگ بزن نمایندگی بگو منم ثبت نام کرده بودم انگار اسمم تو لیست ثبت نشده بود سه تا آزمون اولو الکی از دست دادم
nemidonam_valla مدیر استارتر عضویت: 1403/04/23 تعداد پست: 576 زنگ بزن نمایندگی بگو منم ثبت نام کرده بودم انگار اسمم تو لیست ثبت نشده بود سه تا آزمون اولو الکی از ... واییی باشهه مرسی اگه جوابتو ندادم بدون حوصله توضیح به کسی که افکارش با من متفاوته رو ندارم .در هر صورت نظر هر دو قابل احترامه.
nemidonam_valla مدیر استارتر عضویت: 1403/04/23 تعداد پست: 576 وقتی زنگ میزنن میپرسن مثلا وضع مالیو اینارو باید با مدرک باشه؟ نه اصلا مدرک نمیخواد فقط پرسیدن منم گفتم هیچی نمیخوان اگه جوابتو ندادم بدون حوصله توضیح به کسی که افکارش با من متفاوته رو ندارم .در هر صورت نظر هر دو قابل احترامه.
دختر_آگاهی_3 عضویت: 1401/04/23 تعداد پست: 9819 نه اصلا مدرک نمیخواد فقط پرسیدن منم گفتم هیچی نمیخوان سلام عزیزم شب بخیرزنگ بزنن بگن تایید شده تمومه تو بورسیه شدی.کد ملی بزنی شمارنده رو میاره براتبعدم صبر کن نهایت زنگ میزنی میپرسی
nemidonam_valla مدیر استارتر عضویت: 1403/04/23 تعداد پست: 576 سلام عزیزم شب بخیرزنگ بزنن بگن تایید شده تمومه تو بورسیه شدی.کد ملی بزنی شمارنده رو میاره براتبعدم ... مرسی عزیزم💗 اگه جوابتو ندادم بدون حوصله توضیح به کسی که افکارش با من متفاوته رو ندارم .در هر صورت نظر هر دو قابل احترامه.
sh_g عضویت: 1403/03/05 تعداد پست: 478 نه اصلا مدرک نمیخواد فقط پرسیدن منم گفتم هیچی نمیخوان چی گفتی باید حتما تحت کمیته ای چیزی بود؟
nemidonam_valla مدیر استارتر عضویت: 1403/04/23 تعداد پست: 576 ا رو تاپیک من بورسیه رو فهمیدی ارهه🥲😂واقعا مرسی دمت گرم اگه جوابتو ندادم بدون حوصله توضیح به کسی که افکارش با من متفاوته رو ندارم .در هر صورت نظر هر دو قابل احترامه.
nemidonam_valla مدیر استارتر عضویت: 1403/04/23 تعداد پست: 576 چی گفتی باید حتما تحت کمیته ای چیزی بود؟ نه اصلا من خودم تحت پوشش کمینه و اینا نیستم فقط درآمد رو پرسید و اینکه چقدر کرایه خونه میدید و ایناا همین بعدش گفت تایید کردم بورسیه رو بازم سوالی داشتی درخواست بده راهنماییت کنم💞 اگه جوابتو ندادم بدون حوصله توضیح به کسی که افکارش با من متفاوته رو ندارم .در هر صورت نظر هر دو قابل احترامه.
دختر_آگاهی_3 عضویت: 1401/04/23 تعداد پست: 9819 چی گفتی باید حتما تحت کمیته ای چیزی بود؟ خیر منم کمیته ندارم
sh_g عضویت: 1403/03/05 تعداد پست: 478 نه اصلا من خودم تحت پوشش کمینه و اینا نیستم فقط درآمد رو پرسید و اینکه چقدر کرایه خونه میدید و ایناا ... ممنونم عزیزم