2821
2789
عنوان

گوشی مادرم😳

683 بازدید | 16 پست

بچه ها مادرم امروز گوشیش رو داد بهم تا یکی از تنظیمات گوشیش رو اوکی کنم براش ...مادرم 48 سالشه...ولی خیلی کم سن تر نشون میده...مثلا دور و بر 30 ..35 نشون میده...و قیافه مامانم واقعا زیباست....بگذریم.... 

همین که داشتم تنظیمات رو اوکی میکردم یه نوتیفکشن اومد پایین....

بعد فرستنده پیام عشقم سیو شده بود و یه پیام عاشقانه به مامانم داده بود و زیاد هم جالب نبود...کم اول فکر کردم پدرم هست که مادرم پیام داده...بعد ..وقتی دیدم نوشته شوهرت خونه هست یا نه....دیگه فهمیدم پدرم نیست....رفتم صفحه چت رو باز کردم..و دیدم ..بله مادرم براش کلی عکس های ناجور فرستاده...و.....

من همونجا خشکم زد..و یک ان تصوارتم کاملا نسبت به مادرم عوض شد...من که مادرم رو همیشه یه زن باحیا...خانواده دوست...مسیولیت پذیر میدونستم..کلا بهم ریختم...الان هم هنوز نمیدونه که من متوجه جریان شدم...رفتم تو اتاقم و گریم گرفت الان هم موندم به پدرم بگم یا  نه.....بچه ها من درسم خیلی خوبه..و امسال میرم دوازدهم..میترسم اگه به روی مادرم بیارم..و یا به پدرم بگم..اوضاع خیلی به هم میریزه و من به درسم گند زده بشه و مسیر زندگیم عوض شه....اصلا نمیدونم چیکار کنم..همین الانشم تو شوکم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دخالت نکن

من آدم ها رو از دست نمیدم    آدم ها من رو از دست میدن! عکاس هستم 📸 درحال یادگیری برنامه نویسی و گرافیک عاشق کشور کره جنوبی BTSفن نیستم عاشق قدم زدن تو خیابان های سئول در شب خیلی ها میگن نمیتونی ولی من میتونم رفیق کره ای دارم که مثل خودم عکاسه خیلی کمکم کرد 🇰🇷🇰🇷عاشق بازیگر 💜Leejungjae💜 خیلی دوستش دارم  با من بحث کنید خودتون رو حقیر میکنید ... تامام

اره فکر کنم فعلا خودم رو به بی اطلاعی بزنم بهتره

اره

من آدم ها رو از دست نمیدم    آدم ها من رو از دست میدن! عکاس هستم 📸 درحال یادگیری برنامه نویسی و گرافیک عاشق کشور کره جنوبی BTSفن نیستم عاشق قدم زدن تو خیابان های سئول در شب خیلی ها میگن نمیتونی ولی من میتونم رفیق کره ای دارم که مثل خودم عکاسه خیلی کمکم کرد 🇰🇷🇰🇷عاشق بازیگر 💜Leejungjae💜 خیلی دوستش دارم  با من بحث کنید خودتون رو حقیر میکنید ... تامام

به خودش بگو و بگو یک درصد فکر کن بابام متوجه بشه چی میشه..ولی خودت ب هیچ عنوان ب بابات نگو

گهی گریان،گهی خندان، گهی چون ابر سرگردان ،‏گهی عاقلتر از عاقل، گهی نادانتر از نادان...

با یه روانشناس در موردش حرف بزن 

متاسفم عزیزم حق داری بهم بریزی

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
نمیدونم والا..اصلا روم‌نمیشه حتی به روش بیارم

مراقب باش بابات متوجه خیانتش نشه مجبوری خودت ب روش بیاری تا بابات نبینه

گهی گریان،گهی خندان، گهی چون ابر سرگردان ،‏گهی عاقلتر از عاقل، گهی نادانتر از نادان...

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز