کاش میشد یه چیزی بود سمی قزصی چیزی ک ما هم مثه اونا سرد و بیخیال و بینیاز بشیم ، اصلا دیگه حسی نداشته باشیم ، اگه چیزی هست بگید من یک ماهه سرد شدم ولی امروز دیگه کم آوردم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم بهونش اینه که مثلا من جلو بدی های خواهر و برادر و خودش خفه بشم همش با سیاست باشم ، میگه زن خوبی نبودم براش ک خدا بهمون بچه نداده کلا اعتماد بنفس منو داغون کرده ک نشون بده تقصیر همه اینا اخلاق خودمه، در حالی که زن اگر مردش خوب باشه ، زن هم خوش اخلاق میشه وقتی نیازتتو برآورده نمی کنه مردت، خب بداخلاق میشه زن،،، اصلا مگه نمیگن زن مرد حتی اگه دعوا و قهر کنن ولی حق ندارن رابطه رو قطع کنن
واقعا حرف حساب ولی زن را اگر محبت نکنی میره سراغ کسی دیگه خطرناکه
والا ما خیلی خانومی کردیم هفت سال همینطوره با اقوال اقسام سیاست بعضی وقتا خوبش کردیم ولی خب تا کی فیلم بازی کنیم تا طرف یکمی بهمون توجه کنه، حالم از اینکه برم سراغ کسی دیگه بهم میخوره ط اصلا آرامش نداره، هزار نفر دیگه هم بهم توجه کنن، ولی شوهرم بهم توجه نکنه هیچ ارزشی ندارد برام، نمیدونم چجور بعضی زن ها میتونن، دارم سکته میکنم از دوریش
میتوونی یکم با دلش راه بیای/یه مدت دل به دلش بده/اصلا از خانواده اش بد نگو /تحمل کن /غر نزن اگر شده ...
اره میشه ولی خیلی سخته همش تو کوتاه بیای و طرف هم بفهمه ک این رفتارات برای اینه ک داری بهش باج میدی ک ترکت نکنه ، من همش تهدید به طلاق میشم ، اولویتش خاهراشه و من اصلا جایی ندارم حرفی بزنم میگه ب تو ربطی ندارد نارحتی طلاق بگیر ، خیلی بد شده باهام😭😭