2777
2789
عنوان

شوهر ب حس

| مشاهده متن کامل بحث + 335 بازدید | 43 پست
سلام بعضی مردا خدا ازشون نگذره همینجور سرد و بیخیال هستن ولی برای خواهر خودشون شوق و ذوق دارن و گپ م ...

دقیقا عین خودمی با خواهراش خیلی خوبه حتی برای خرید خونم اونو میبره اصلا جلو خوانوادش بهم احترام نمیذاره اگه رابطه داشتن با خواهر و مادر حلال بود حتما اونارو میکردن

تو غذاش مرغ بپز توش زنجبیل بزن و یا حلوا درست کن توش زعفران بزن

ربط ندارع مرد سرد باشع خدا خدا هم گرمی بدی ، گرم هم شاید بشه ولی نمیخاد رابطه برقرار کنه و جلو خودش رو میگیره ، این مسئله روانی  و ذهنی هست، باید خودشم بخواد ک گرم بشه خودشم دوس داشته باشع

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا عین خودمی با خواهراش خیلی خوبه حتی برای خرید خونم اونو میبره اصلا جلو خوانوادش بهم احترام نمیذ ...

تروخدا چکار کنیم چ خاکی ب سرمون بریزیم الان زنگ زدم گله کردم که چرا ده روز بهم زنگ نزدی میگه چیه باز قاطی کردی پیش خواهرش بهم حرف زد ، با اونها میگه می‌خنده با من عین مادر مرده هاس، عرضه طلاق هم ندارم امروز بعد سه هفته واقعا ب محبت آغوشش احتیاج دارم بهش پیام دادم بیا پیشم اصلا جوابمو نداده ، 

خوب اگه سرد بوده چرا زن گرفت مجرد میماند

برای کلفتی و آشپزی و اینکه  تو فامیل نگن زن ندارن زندگی ندارع ، با خواهرش میگه میخنده ولی زنشو یک ماه هم نبینه عین خیالش نیس، همه میگن سیاست داشته باش خوب رفتار کن مخشو بزن، ولی این کار رو هم کردیم موقت جواب داده باز همون شده ، آخه چ بدبختی گیر کردیم ک همش تلاش کنیم ک مردمون رو توجهشو جلب کنیم ، تا کی آخه پیر شدیم ، 35 سالم شد و رنگ خوشبختی رو پوشیدم ن بهم عرضه داره بچه بده ن انگیزه، جدا هم بشیم فقط زن که بدبخت میشه خونه زندگی رو ول کنیم برای یه زن دیگه خودمون تنهاتر بشیم نمیصزفه وگرنه جدا میشدم