2777
2789
عنوان

کسی با همچین مردی زندگی میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 39 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از این مردا توی رمانای ایرانی زیاد پیدا میشه . اینا بدرد همون رمانا و فیلما میخورن عزیزم توی زندگی واقعی نمیشه باهاشون کنار اومد . شما احتمالا همچین مردی اطرافت نبوده توی نزدیکا مثلا پدر یا برادر برای همین همچین فانتزی هایی داری 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
خصوصیات جاریتون‌چیه؟

خوش خلق 

بسیار زیبا

با پشتکار 

آداب دان

منطقی

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

یه مرد تو همسن و سال شما بعید میدونم وجود داشته باشه اونایی که سنشون خیلی بالاس شاید بعد خب سلیقه هر کسی متفاوته همشون مثلا جذب فلان دختر نمیشه سلیقه هاشون فرق داره هر وقت همچین ادمی پیدا کردی روش کار کن ببین چه سلایقی داره خودتو اونحوری درست کن 

اره همچین مردی در اطرافیان نبوده

میدونم برای همین جنبه منفی این زندگی ها رو حس نکردی . مرد کنترل گر و خشن و سلطه گر اصلا شریک مناسبی نیست برای زندگی چون کل اختیارت رو ازت میگیره ، براش مهم نیست شما چی دوست داری و چی ناراحتت میکنه ، اون به فکر و خواست خودش اهمیت میده و اگه مخالفت کنی باهاش اون روی خشنش میاد وسط . برای رمان و فیلم جذابه ولی توی زندگی عادی بعد یه مدت دیوانه میشی کنارش 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم