2777
2789
عنوان

سیاست زن🤕💔

131 بازدید | 8 پست

خانوما بیاد بگید سیاست خانومانه ب چ چیزایی میگن مثلا؟

اینکه دروغ بگی هم میشه سیاست🙄💔

چیکار کنیم سیاست داشته باشیم🤕🥲

ک خواهر شوهر ای گرامی مون بهمون نکن سیاست نداری🙄🤧

مرا هزار امید است و هر هزار تویی خدایا...♥️✨

مثلا هر حرفی رو پیش فک فامیل نزنی ، دردو دل اصلا نکنی ، داشته هاتو به رخ بکشی احساس کردم اینا منظورشع

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مثلا هر حرفی رو پیش فک فامیل نزنی ، دردو دل اصلا نکنی ، داشته هاتو به رخ بکشی احساس کردم اینا منظورش ...

میدونی من حرف خاصی نزدم چند تا پاستور بود با شوهرم جلد کردیم 

بعد همسرم بهش گفت ک من جلدشون کردم منم گفتم با هم بودیم

اونم گفت تو سیاست نداری🙄

وا یعنی باید دروغ بگم بهش ک بشم با سیاست😐

چ وضعشه من نمی‌دونم🤕

باید بدونی چه حرفی رو کی باید بزنی به جا و به موقعدرد و دل نکنی حتی با نزدیکترین دوستت یا فامیل کم ح ...

من اصلا باهاشون حرف نمی‌زنم

ب چپمم نمی‌گیرم حرفاشونو چ برسه ب اینا 

نمیفهممشون واقعا

میدونی من حرف خاصی نزدم چند تا پاستور بود با شوهرم جلد کردیم بعد همسرم بهش گفت ک من جلدشون کردم منم ...

منظورش این بوده وقتی همسرت میگه من اینکارو کردم تو حرفشو نقض نکن دوتا نکن. نگی منم همکاری کردم اتفاقی نمیوفته

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!
منظورش این بوده وقتی همسرت میگه من اینکارو کردم تو حرفشو نقض نکن دوتا نکن. نگی منم همکاری کردم اتفاق ...

آهوم مرسی از کمکت عزیزم🥲💜

آهوم مرسی از کمکت عزیزم🥲💜

فدات جیگر

2790
2778
2791
2779
2792