فاطمه_۸۰ مدیر استارتر عضویت: 1400/06/13 تعداد پست: 347 عنوان خیلی پایین شده😭 225 بازدید | 18 پست دوستان من معدل کتبی نهایی ام خیلی پایین شده میخواستم برم پیام نور ولی نمیدونم با این معدل میتونم برم یا نهده و هفتاد و شش شدهلطفا اگه میدونید بگید😭خیلی حالم بده 1403/06/15 | 16:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آوا_دختره_آقا_جعفر عضویت: 1402/03/27 تعداد پست: 8500 من با معدل کم خیلی کماااقبول شدم پیام نورمسئول اموزشی میگفت تووو چطوری قبول شدی با این معدل متاسفانه روانم دیگه یاری نمیکنه صبوری کنم ، تذکر بدم ، یادآوری کنم یا قهر کنم که باهام درست رفتار بشه فقط دارم حذف میکنم .
فاطمه_۸۰ مدیر استارتر عضویت: 1400/06/13 تعداد پست: 347 اون علامت گریه برای چیه فکر کنم میتونی خیلی حالم بده بخاطر اینآخه میگن دوازده به بالا قبول میکننقلبم داره میترکه
خدا_تو_رو_دوست_داره عضویت: 1403/05/21 تعداد پست: 6587 من با معدل کم خیلی کماااقبول شدم پیام نورمسئول اموزشی میگفت تووو چطوری قبول شدی با این معدل من معدلم ۱۳اینطوراست به نظرت پیام نوری علمی کاربردی چیزی قبول میشم؟هر رشته ای باشهفقط ساکن تهرانم امام حسین علیه السلام:(از بی ارزشی و خواری دنیا نزد خداوند متعال این است که سر یحیی بن زکریا به فاحشه ای اسرائیلی هدیه شد)
فاطمه_۸۰ مدیر استارتر عضویت: 1400/06/13 تعداد پست: 347 من با معدل کم خیلی کماااقبول شدم پیام نورمسئول اموزشی میگفت تووو چطوری قبول شدی با این معدل میشه بگی چند بود؟من قلبم درد گرفت سر این موضوع
آوا_دختره_آقا_جعفر عضویت: 1402/03/27 تعداد پست: 8500 من معدلم ۱۳اینطوراست به نظرت پیام نوری علمی کاربردی چیزی قبول میشم؟هر رشته ای باشهفقط ساکن تهرانم اره باباامن میگم معدلم خیلی کم بود بر اساس سوابق قبول شدم رفت متاسفانه روانم دیگه یاری نمیکنه صبوری کنم ، تذکر بدم ، یادآوری کنم یا قهر کنم که باهام درست رفتار بشه فقط دارم حذف میکنم .
فاطمه_۸۰ مدیر استارتر عضویت: 1400/06/13 تعداد پست: 347 فدای سرت عزیزم ببین آزاد با سوابق میشه رفت یا نه ؟ آزاد نمیتونم برمهمین پیام نورم با سوابق میخوام برمنمیدونم این معدل رو قبول میکنن یا نه
آوا_دختره_آقا_جعفر عضویت: 1402/03/27 تعداد پست: 8500 میشه بگی چند بود؟من قلبم درد گرفت سر این موضوع نه دیگه اینو نخوا ازم روم نمیشه بگم😂😂😂ولی ببین خیلیی کم بود حتی مسئول اموزشی میگفت چطوور مدرک دادن بهتمنم گفتم اینکه چیزی نیس بهم مدرک دکترا هم میدن کجاشووو دیدی متاسفانه روانم دیگه یاری نمیکنه صبوری کنم ، تذکر بدم ، یادآوری کنم یا قهر کنم که باهام درست رفتار بشه فقط دارم حذف میکنم .
فاطمه_۸۰ مدیر استارتر عضویت: 1400/06/13 تعداد پست: 347 اره باباامن میگم معدلم خیلی کم بود بر اساس سوابق قبول شدم رفت کاش منو هم قبول کنن
خدا_تو_رو_دوست_داره عضویت: 1403/05/21 تعداد پست: 6587 اره باباامن میگم معدلم خیلی کم بود بر اساس سوابق قبول شدم رفت راستی عزیزم چه قد از وقتا رو میگیره؟یعنی چند روز در هفته و چند ساعت کلاس داری؟ امام حسین علیه السلام:(از بی ارزشی و خواری دنیا نزد خداوند متعال این است که سر یحیی بن زکریا به فاحشه ای اسرائیلی هدیه شد)
فاطمه_۸۰ مدیر استارتر عضویت: 1400/06/13 تعداد پست: 347 نه دیگه اینو نخوا ازم روم نمیشه بگم😂😂😂ولی ببین خیلیی کم بود حتی مسئول اموزشی میگفت چطوور مدرک داد ... عزیزم😂ایشالا همیشه موفق باشیخیلی حالم بده بخاطر این موضوع
آوا_دختره_آقا_جعفر عضویت: 1402/03/27 تعداد پست: 8500 عزیزم😂ایشالا همیشه موفق باشیخیلی حالم بده بخاطر این موضوع سه ساعته دارم بهت میگم طوری نیس قبولت میکنن باز میای میگی حالم بده متاسفانه روانم دیگه یاری نمیکنه صبوری کنم ، تذکر بدم ، یادآوری کنم یا قهر کنم که باهام درست رفتار بشه فقط دارم حذف میکنم .
آوا_دختره_آقا_جعفر عضویت: 1402/03/27 تعداد پست: 8500 راستی عزیزم چه قد از وقتا رو میگیره؟یعنی چند روز در هفته و چند ساعت کلاس داری؟ من پیام نورم کلاسام اکثرن مجازیهوقت زیادی نمیگیره ازم متاسفانه روانم دیگه یاری نمیکنه صبوری کنم ، تذکر بدم ، یادآوری کنم یا قهر کنم که باهام درست رفتار بشه فقط دارم حذف میکنم .