2777
2789
عنوان

خیاطی

| مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 29 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

منظورتون اینجوریه ممنون میشم بیشتر کمکم کنی

میتونی ام از همونجا که حلقه استین تموم میشه.. یعنی زیر بغل... تقریبا ۲۰سانت بیا بیرون و صاف بیا تا پایین لباس.

که وقتی کش دوختی اون تیکه دوباره بشه مثل ساحلی الانت..

تو عکس مشخص نیست. پارچت اضافی داره که پشت ساحلی ام همینجوری دولا کنی بزاری رو دولای پارچه؟؟؟؟؟

اندازه ۳ سانتم جای دوخت بزار

منظورتون اینجوریه ممنون میشم بیشتر کمکم کنی

همنصوری ک گذاشتی درسته فقط جا دوخت یادت نره 

و اینکه کمر کشه حتما دور کمرو گشاد تر بگیر تا جا برای کش باشه

دختر نازم تو ۳۰ هفتگی پرکشیده لطفا برای دلم ی صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم ... انشاالله ک همیشه دل خوش باشین. ۱۶.۵.۱۴۰۳ . *** باز بعد ۸ ماه اقدام کردم و با اولین بار حامله شدم بلخره دخترم ۱۴۰۴/۱۰/۴ اومد توی بغلم** مهرسای من فرشته اسمونی شد. یسنای من فرشته زمینی دور وجودش،بگردم انشاالله قسمتت تک تک چشم انتظارا

بابا من خودم خیاطم اینطوری نمیتونم درست دربیارم نمیشه. تو بدن بد وایمیسته

درست میگه اسی، بخاطر ۲۰۰ ،۲۵۰ تومن پول خیاطی پارچتو حیف نکن ، هر کاری هم کنی خوب نمیشه، نهایتش اندازه گیری ها و برشت رو درست انجام بدی سجاف یقه و استینتو میخای چطور در بیاری یا همون کش دوزی دور کمرش هم برای شما که خیاطی بلد نیستی بد میشه

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز