2821
2789

بعد غذا بخور عالیع..

قبل غذا واسه لاغرشدنه

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم حتما نظر مصرف کننده هارو بپرس نماینده ها تعریف میکنند که خرید کنی نمیگم محصصولاتشون بده ولی حتمااا نظر مصرف کننده رو بپرس یا امتحان کن نتیجه گرفتی منم تگ کن خدا خیرت بده

البته اگه تا بعد نتیجه خودت نماینده نشدی😅

خدایا یادتو از من نگیر وهیچ وقت وهیچ زمان کمکم کن که حضورتو نگاهتو هیچ زمان فراموش نکنم

خودم نماینده محصولات نفیس هستم 😇😅

عههه😂🤣

حالا نظر مصرف کننده هاتون چیه

منم تردید دارم برا خرید

به لاغرا میگن بخور چاق میشی

به چاقا میگن بخور لاغر میشی مگه میشه؟

خدایا یادتو از من نگیر وهیچ وقت وهیچ زمان کمکم کن که حضورتو نگاهتو هیچ زمان فراموش نکنم

عههه😂🤣حالا نظر مصرف کننده هاتون چیهمنم تردید دارم برا خریدبه لاغرا میگن بخور چاق میشیبه چاقا میگن ...

اره عزیزم من چاق هستم شروع کردم ب مصرف و خداروشکر حجمم کم شده و لاغرشدم..

خاهر 30سالشه و 48کیلو بود شروع کرده ب خوردن و اشتهاش زیاد شده 

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
عههه😂🤣حالا نظر مصرف کننده هاتون چیهمنم تردید دارم برا خریدبه لاغرا میگن بخور چاق میشیبه چاقا میگن ...

جوانه گندم دیگ بزنی گوگل همین رو  میگه 

بعد روش مصرفش برا لاغر و چاق متفاوتی

والا اکثرا ک راضی هستن خودمم میخام مصرف کنم

مشاور ومربی فروش محصولات مراقبتی پوست و مو + ✨مانتو شلوار های شیک و امروزی را با ما پیدا کنید🍁🌜

لوازم آرایشی ب صورت عمده و تک😍👄💄

https://rubika.ir/joing/EGIHJACF0EZMDAKXSTZRNCDRYEGSSCTM

این لینک گپ کاریمه با قیمت مناسب پارسال رایگان 😍 لطفا عضو شید 

مشاور ومربی فروش محصولات مراقبتی پوست و مو + ✨مانتو شلوار های شیک و امروزی را با ما پیدا کنید🍁🌜لو ...

عزیزم ازماش فیت استفاده کردین؟

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 17 ساعت پیش
2791
2779
2792