latife2 مدیر استارتر عضویت: 1399/08/04 تعداد پست: 6127 عنوان مرسوله های پستی 48 بازدید | 8 پست شما این هفته سفارش پستی داشتید و رسیده دستتون؟یا به خاطر تعطیلات نرسیدن؟ 1403/06/15 | 15:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
drnadia عضویت: 1403/05/07 تعداد پست: 3988 من سفارش داشتم دوتا. بخاطر تعطیلات حتی ارسالشم نکردنولی برسه هم روزای جمعه و تعطیل نمیارن دم در خونه
latife2 مدیر استارتر عضویت: 1399/08/04 تعداد پست: 6127 من سفارش داشتم دوتا. بخاطر تعطیلات حتی ارسالشم نکردنولی برسه هم روزای جمعه و تعطیل نمیارن دم در خونه هفته پیش پنجشنبه ارسال شدهکد رهگیری داشتمسه شنبه پیام اومد که تحویل مامور پست شده خونه باشیدهمون سه شنبه شب توی سایت زد تحویل گیرنده شددرحالیکه به دست من نرسیده
drnadia عضویت: 1403/05/07 تعداد پست: 3988 هفته پیش پنجشنبه ارسال شدهکد رهگیری داشتمسه شنبه پیام اومد که تحویل مامور پست شده خونه باشیدهمون سه ... خب اشکال نداره ببین وقتی اینو میزنه که تحویل گیرنده شددقیقا فرداش میاره دم درخونه. یه روز بعدش میاره دم در خونهبخاطر تعطیلات چهارشنبه نیورده. امروز یا شنبه حتما میاره
latife2 مدیر استارتر عضویت: 1399/08/04 تعداد پست: 6127 خب اشکال نداره ببین وقتی اینو میزنه که تحویل گیرنده شددقیقا فرداش میاره دم درخونه. یه روز بعدش میاره ... نمیدونم به وسیله ای که سفارش دادم نیاز دارمپستچی هم آدم مطمئنیهمیشناسمشدیروز تعطیل بود گفتم دیگه امروز حتما میاره
latife2 مدیر استارتر عضویت: 1399/08/04 تعداد پست: 6127 خب اشکال نداره ببین وقتی اینو میزنه که تحویل گیرنده شددقیقا فرداش میاره دم درخونه. یه روز بعدش میاره ... شما میدونست چرا وقتی هنوز تحویل گیرنده ندادن میزنن تحویل داده شد
drnadia عضویت: 1403/05/07 تعداد پست: 3988 شما میدونست چرا وقتی هنوز تحویل گیرنده ندادن میزنن تحویل داده شد نمیدونم ولی برای من پیش اومده. وقتی اینو میزنن دقیقا فرداش میارن حالا اگر فرداش تعطیل رسمی باشه یا جمعه باشه میوفته پسفرداش. امروز حتما حتما میاره تا عصر ساعت پنج شیش
latife2 مدیر استارتر عضویت: 1399/08/04 تعداد پست: 6127 نمیدونم ولی برای من پیش اومده. وقتی اینو میزنن دقیقا فرداش میارن حالا اگر فرداش تعطیل رسمی باشه یا ج ... ممنونم عزیزم 🌺