2777
2789
عنوان

تفاوت فرهنگی

108 بازدید | 15 پست

من با یه آقایی آشنا شدم که خیلی پسر خوبیه و دقیقا همون آدمیه که من میخوام ولی یه چیزی این وسط اذیتم میکنه. اونم اختلاف فرهنگیه. ایشون از یه خانواده ی تحصیلکرده س و مادربزرگش فوق لیسانس داره ولی من مادرم بی سواده. من حتی خجالت میکشم بهش بگم مامانم بی سواده. چیکار کنم؟؟

سواد خانواده خیلی مطرح نیست اینجا 

خودتون بهم بیاید کافیه شخصیت خانواده رو بررسی کنید 

🌱 پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

داشتن سواد برای خیلیا ملاک ازدواج نیست

خب شرایط ها فرق داره یکی تونسته تحصیل کنه یکی نتونسته و این موضوعی نیست ک ادم بابتش خجالت بکشه....

ولی اگر حس میکنی پسریه و یا خانواده ای داره ک سرکوفت بزنه بهت اول باهاش در این رابطه صحبت کن 

ببین قبول‌میکنن و واسشون اهمیتی نداره

یا خیر

پسفردا هی تیکه نندازن از سر بی درک و بی فرهنگ بودن👌

بعید می‌دونم مهم باشع واسشون اگر خودشون با فرهنگ و تحصیل کرده باشن

آخه خجالت میکشم حتی بهش بگم مامانم بی سواده 😔

نگید بی سواده 

اگه پرسیدن بگید درگیر تربیت فرزند و خانه داری بودن خیلی اوقاتشون به درس و کتاب نگذشته ، وظیفه مهم مادری رو انجام دادن

🌱 پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚

[QUOTE=352478002]نگید بی سواده  اگه پرسیدن بگید درگیر تربیت فرزند و خانه داری بودن خیلی اوقاتشون به درس و کتاب ...[/QUO

جواب قشنگیه👍

ولی به هر حال اگه ازدواج کنیم ، در طول زندگی حتما متوجه این موضوع میشن 

[QUOTE=352478002]نگید بی سواده اگه پرسیدن بگید درگیر تربیت فرزند و خانه داری بودن خیلی اوقاتشون به ...

اگه به روت میاره بیخیال شو ولی اگه پسری نیست که اذیتت کنه خب میتونی فاکتور بگیری 

ببین ی چیزی بهت بگم خواهرانه تو خانواده تو پیش شوهرت میتونی تا اوج آسمون ببری میتونی تا کف زمین ام بیاری هر چقدر از مامان بابات تعریف کنی و اصلا بخش مدرکش واست مهم نباشه اون اصلا این عیب رو نمیبینه 

سیاست داشته باش اصلا ازشون بد نگو یا نگو کافی نیستن 

هم برای دختر درسته هم پسر

داشتن سواد برای خیلیا ملاک ازدواج نیستخب شرایط ها فرق داره یکی تونسته تحصیل کنه یکی نتونسته و این مو ...

یعنی واقعا شما خودتون اگه توی همچین شرایطی باشین خجالت نمیکشین؟ آخه اون مادر بزرگ ۸۰ سالش فوق لیسانس داره اونوقت مامان ۶۰ ساله ی من بی سواده. 

یعنی واقعا شما خودتون اگه توی همچین شرایطی باشین خجالت نمیکشین؟ آخه اون مادر بزرگ ۸۰ سالش فوق لیسانس ...

نه اصلا خجالت نمیکشم واقعا👌

همیشه ب چیزی ک پدر مادرت هستن افتخار کن

بلانسبت خرابی ک نکردن 

تحصیل نکردن حالا فدای سرشون

اگه به روت میاره بیخیال شو ولی اگه پسری نیست که اذیتت کنه خب میتونی فاکتور بگیری ببین ی چیزی بهت بگم ...

چقد شما خوب حرف میزنی ممنونم🙏 

فک نمیکنم آدمی باشه که به روم بیاره فقط من خودم روم نمیشه که این موضوع رو بیان کنم 

چقد شما خوب حرف میزنی ممنونم🙏 فک نمیکنم آدمی باشه که به روم بیاره فقط من خودم روم نمیشه که این موضو ...

قربونت برم 

اعتماد به نفس تو ببر بالا مامانت زحمتتو کشیده بهترینه 

مدام ازش تعریف کن ضعفاش به چشم نمیاد 

خودتم همین طور هممون بالاخره ی عیبی داریم دیگه از خودت تعریف کن بگو من اینجوری ام من مامانم آشپزی عالیه خونه داریش عالیه اصلا به روت نیار. دانشگاه چیه الان مارفتیم چی شد مثلا ؟ چیزی کم ندازه مامانت