2777
2789
عنوان

خانوما ی سوال

163 بازدید | 29 پست

مادر دوماد چندتا تشک باید بده؟

جنگ شده خونمون 

مادرشوهرم گفت دوتا 

منه احمقم گفتم مامانم دوتا دو نفره و دوتا مسافرتی گفت اها پس زیاد داری من میخواستم ی تشکم از این قدیمی های تو کمد بدم پس داری منم خفه شدم لال شدم

لعنت به این رسم و رسوما

مامانمم میگه ینی چی دوتا بده تا ۵ تا باید بده 

میگم مامان دوستامم از مادرشوهرشون دوتا گرفتن میگه ن که ن 

میگه حیف تو نمیذاری وگرن زنگ میزنم بهش میگم

هعی میگم مامان دوتا تشک ارزش نداره بخوای ابروی خودتو ببری من ن با ۱۰تا تشک خوشبخت میشم ن با دوتا

دقیقا زنگ نزنه بهتره واسه کادو عروسی به گوششون بزن طلا بگیرن 

عسلی تر از 🍯چشمات 👀قند لباته🍬👄😇    پسرمو میگم👼 😅😅                                                               اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💙💚💛      

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مادر شوهر منم ۲ تا تشک داد 

تشک تختم خودشون گرفتن البته [فک کنم شوهرم از جیب خودش گداشت و نگفته به اونا]

یعنی واقعا تف تو این رسمو رسومات 

مادرای مام سر همین چیزای مزخرف بی ارزش کل دوران عقد و عروسی رو زهر مارمون کردن😒😒😒

فقط سعی کنید یه طوری ماسمالی کنید بره خانواده ها کمتر درگیر شن 

برا تشک افرین دعوا کدورت بندازین مگ اصلل رسم تشک مونده وا چ طرزفکرقدیمی دارن ها

بعضیا مریضن 

مادر شوهر من گیر داده بود کاسه روحی بخره لوازم حموم و بزاربم توش نشکن فامیل بدیم 

صد دفه پرسید عین صد دفه هم ما گفتیم رسم نشون دادن نداریم لازم نیست!

اخرش یه بحثی شد ک نگو مامانم گف سرویس حمومو خودشون بگیرن اونا ام ازونور ک نه عروس باید بگیره 

اخرش بدون اینکه ب شوهرم یا خانوادم بگم ک پولو خودم گداشتم رفتیم یه چندتا جنس خریدیم 

ب اونا گفتم اینا خریدن ب اینا هم گفتم اونا خریدن 

کاش خانواده ها بفهمن زندگی بچه هاشون میدون خوشگدرونیو یکه تازیو عقده گشایی و حرق تازوندن نیست مخصوصا جلو خانواده همسر!

مادر منم سر این قضیه دعوا انداخت زنگ زد مادر شوهرم که چرا تشک ها ملحفه نداره بیا ببر بنداز .آبرومو برد.هرچند کار مادرشوهرم زشت بود 

کاربری دست سه نفره ...هر سه نفرشم خودمم🤪
برا تشک افرین دعوا کدورت بندازین مگ اصلل رسم تشک مونده وا چ طرزفکرقدیمی دارن ها

اصلا تشک چیه کلا من میگم تو که این همه باهاش ارتباطی نداشتی الان چرا داری بخاطر تشک بحث میندازی 

اصلا بنظرم زمان قدیم بود تشک زیاد میدادن ن الان 

گریه ام گرفته بخدا😔هعی میگه تو مقصری نمیذاری من حرف بزنم

مادر منم سر این قضیه دعوا انداخت زنگ زد مادر شوهرم که چرا تشک ها ملحفه نداره بیا ببر بنداز .آبرومو ب ...

درسته زشت بوده ولی بقران بنظر من ارزش نداره

ولی مامانم یاد گرفته هعی میگه اخلاق تو بده غر غر میکنی نمیذاری من زنگ بزنم

اسی تو رو خدا این چه حرف چرتیه الان مادرشوهر من سه دست داده خانواده خودمم ۵ دست همشون رو چپوندم تو کمد دیواری هیچ استفاده ای هم نمیشه ، مگه عهد بوقه کسی بیاد خونه آدم بخوابه به مامانت بگو بعد ازدواج اگه دلم خواست پول میدم یکی دو دست دیگه هم برام درست که لحاف تشک به چه دردم میخوره ، اسی ناراحت نشیا مادرت انگار ندیده ست تشک به چه دردش میخوره 

مادرشوهر هم چیزی داد نگو زیاد دارم بگیر 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو مثل یه خواب خوب فانتزی 
بعضیا مریضن مادر شوهر من گیر داده بود کاسه روحی بخره لوازم حموم و بزاربم توش نشکن فامیل بدیم صد دفه ...

تازه مامانم خبر نداره که میخواد فقط دوتا بالشت بده😂😂😂😂😂😂اینو نمیدونم چ غلطی کنم

درسته زشت بوده ولی بقران بنظر من ارزش ندارهولی مامانم یاد گرفته هعی میگه اخلاق تو بده غر غر میکنی نم ...

نه اصلا نزار رنگ بزنه از الان بین مادرت و شوهرت دعوا میشه و کدورت

کاربری دست سه نفره ...هر سه نفرشم خودمم🤪