2777
2789
عنوان

پی تاپیک مردم شمالی و جنوبی

| مشاهده متن کامل بحث + 481 بازدید | 20 پست
اگه شمال فقط فصلای خاص مسافر دارهما شهر توریستی تاریخی هستیم و همه سال مسافر داریم ولی یه بارم گلگی ...

شهر توریستی تاریخی معمولا مسافرا با تور میان و سازماندهی میشن هتل میرن 

مثل شمال نیست که خودشون بیان و ترافیک بشه و تو خیابون بخوابن

البته که قرار نیست همه مثل من مخالف اینجور مسافرتا باشن

نظرات متفاوته

{ خانم هستم }
شمالیا میان تهران و جاهای دیگه پارکارو تصرف می کنن؟ مسجدارو تبدیل به اقامتگاه می کنن؟ انقد اشغال میر ...

وااااا دروغ شاخدار🤐

طرف میگفت درخونه یه شمالی رو زدیم یه قالب یخ بگیریم ندادن 

البته از سراجبار ک به جاده اصلی دور بودن بخرن 

یه قالب یخ چیه؟ یه لیوان اب

بعد شما یه هفته از ادمای ناشناس پذیرایی کرده باشین؟

هیچ عقل سلیمی قبول نمیکنه این حرفو

انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشته‌اش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شهر توریستی تاریخی معمولا مسافرا با تور میان و سازماندهی میشن هتل میرن مثل شمال نیست که خودشون بیان ...

نه اصلا 

دیگه بخاطر شرایط اقتصادی سفر باتور خیلییییی کم شده 

همه با ماشین شخصی و خانوادگی

انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشته‌اش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤

آره والا حالا من نه شمالیم نه جنوبی ولی خدایی مردم جنوب به چیز دیگن چ از لحاظ معرفت چ مهمان نوازی بفهمن مهمونی اصلا رنگ نگاهشون عوض میشه در عوض میری شمال جورب نگاهت میکنن انگار ارثشونو خوردی

بابا تمام نقاط ایران ماله همست همهههه مردم ایرانی 

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚
آره والا حالا من نه شمالیم نه جنوبی ولی خدایی مردم جنوب به چیز دیگن چ از لحاظ معرفت چ مهمان نوازی بف ...

دقیقاااا بعد فک میکنن فقط تهرانیا زباله میریزن من خودم میگم فرهنک همه مردمانمون تو زباله ضعیفه تهرانی شمالی جنوبی تداره که

باور کن خودم همیشه میبینم پلاک خود شمال تو خود شهرک نمک ابرود چه اشغالایی میریزن تو طبیعت

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️