2777
2789
عنوان

ازدواج مجدد

250 بازدید | 15 پست

هر دو ی دختر داریم من خود اصفهانیم ایشون ساکن خمینی شهر آقا ی مغازه ۲۰ متری دارند لباس زنانه میفروشند من کارمندم ماهی ده تومن درآمد دارم از نظر اقتصادی ما بالاتر هستیم ولی آقا هم ی خونه و ی ماشین دارند درآمدش هم نگفتند به من گفتند اصلا معلوم نیست بچه ها هر دو عاقل هستند و هم سن خانم آقا هم کلا رفته بعد طلاق آقا خودش دخترشو بزرگ کرده نظرتون چیه 

برا حاجت من صلوات می فرستی ؟  

خودت که می‌دونی خمینی شهری ها یه مقدار اخلاق های خاص دارن ، میتونی باهاشون کنار بیای ؟ 

خرج شما و دخترتون رو میده ؟ 

نظر بچه هاتون چیه ؟

وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودت که می‌دونی خمینی شهری ها یه مقدار اخلاق های خاص دارن ، میتونی باهاشون کنار بیای ؟ خرج شما و دخت ...

خرج ما با آقاست اما جهیزیه دخترم با خودم ی هزینه های از دخترم مثل لباس و دندون پزشکی و ...با خودم 

خمینی شهریا یکم فرهنگشون با اصفهان متفاوته. حداقل شیش ماه رفت و آمد کنید بعد تصمیم بگیرین.

بعدم چون فروشگاه لباس زنونه داره ببین از نظر چشم و دل پاکی چجوریه. چندنفر ناشناس بفرست مغازش

خدایا هرچی خیر و صلاحمونه برامون رقم بزن.
به نظرمن فعلاصبرکن بهترشم گیرت میاد دخترای همسنتون میتونن بعدا براتون خیلی مشکلادرست کنن وبین شما جد ...

خودم دنبال آقایی بودم ک ی دختر مثل خودم داشته باشند تا سر کار ک میرم بچم تنها نباشه و

خرج ما با آقاست اما جهیزیه دخترم با خودم ی هزینه های از دخترم مثل لباس و دندون پزشکی و ...با خودم

پس فقط خورد و خوراک رو تأمین میکنه

وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم

خودم دنبال آقایی بودم ک ی دختر مثل خودم داشته باشند تا سر کار ک میرم بچم تنها نباشه و

انشاالله ک خیره و هردوتون اینبار خوشبخت میشین ولی یه مدت نامزد بمونین و حتی اگه تونستی مسافرت برین که اخلاقا دستت بیاد

پاک هست اینو مطمعنم کاملا

مطمئن شو زنای هرزه دور وبرش نبوده باشن این چیزا را تو ظاهرنمیشه فهمید بلاخره تو این سال ها‌ نیاز جنسیش چیکار میکرده.

آینده دخترت و موقعیت های ازدواج آیندش تحت تاثیر ازین وصلت قرار میگیره.پس حتما رفت و آمد کنید چند ماه 

خدایا هرچی خیر و صلاحمونه برامون رقم بزن.