2777
2789
عنوان

چکارکنم اشتهام کم شهههه

127 بازدید | 22 پست

خیلی اشتهام زیاد شده جدیدن😑

صبانه میخودم

تانهار ی وعده دیگ میخورم

نهار

عصرانه

با۲تاشام

شیرینیجاتم میخورم

شماهم جواب ندین میخورمتون😂

تورژیمم مثلا

قدم۱۷۰

از۹۸کیلو رسیدم ب ۸۳

البت باردار بودم اونموقع😂😑

وزن ایده آلم۷۰ نهااایت۷۵

چکارکنم اشتهام کم بشه؟

میدونم رژیم چجوریه

ک شیرینیجات نخورم و فقط صبانه نهارشام و این چیزا

ولی اصلا نمتونم خودمو نگه دارم و خیلی میخورم

کمکککک🥺💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایییی خوشبحالتتت من ن تنها کوفت نمیخورم اگه کوفتم بخورم اصن انگار جذب بدنم نمیشه اصنننن😑

جواب دادن به اجنبی ، مذهبیون افراطی و از این قبیل افراد که سعی در تحمیل عقایدشون داشته باشن رو در حد خودم نمیبینم و درصورت شناسایی جواب نخواهم داد .                                           بیا قرارمان این باشد سبز بمانیم در میان هزاران تاریکی 🌱 کاربری از ۰۳/۰۳ دست ینفر دیگس 🫠 

اعععععوایی کاش بتونم نخورمممم😑

بجای شیرینیجات بادام درختی بخور زود سیرت میکنه و باعث میشه مدت ها احساس سیری داشته باشی

بخاطر اسمم منو ریپلای نکن من اصلا جاری ندارم...هر اسمی زدم برای کاربریم قبول نکرد از 

خدا اشتهای تورو برداشته گذاشته رومن😂

تو حق منو خوردی😂😂

جواب دادن به اجنبی ، مذهبیون افراطی و از این قبیل افراد که سعی در تحمیل عقایدشون داشته باشن رو در حد خودم نمیبینم و درصورت شناسایی جواب نخواهم داد .                                           بیا قرارمان این باشد سبز بمانیم در میان هزاران تاریکی 🌱 کاربری از ۰۳/۰۳ دست ینفر دیگس 🫠 

واوووو حالا صبح ها برای شوهرم لقمه میگیرم یه لقمه کوچکم‌ خودم میخورم می‌ره تا ساعت 3 کره بادوم زمینی بدون شکر نون تست رژیمی کاپوچینو میخورم وای که چقدر این ترکیب دوست دارم شامم یه تخم مرغ یا کوکو سیب زمینی سبزی یا جوجه یا گوشت کبابی میخورم بعضی وقتها یه کم بیسکویت یا کیک میخورم