noora_oo مدیر استارتر عضویت: 1402/09/21 تعداد پست: 755 عنوان شده دعای هر روز مامانم که به جوونی نرسم 145 بازدید | 5 پست دارم نابود میشم ، حالم خیلی بده میگه عاشق شدی اینجوری شدی؟! چیت کمهشدی ادم بی مصرف ، شلخته ، کثیف ، بی ادب کاش به جونی نرسیی ایشااالا به جونی نرسی باباتم بیاد بچه بابام نیستم نندازمش به جونت 1403/06/15 | 12:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان_گلهای_بهاری عضویت: 1395/08/19 تعداد پست: 38009 حالا تو به نظر خودت شلخته و بی مصرف و..... هستی ؟ اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
noora_oo مدیر استارتر عضویت: 1402/09/21 تعداد پست: 755 حالا تو به نظر خودت شلخته و بی مصرف و..... هستی ؟ شاید شلخته باشم ولی دل دماغ هیچی ندارم . آخرین باری که از خونه رفتم بیرون اخرین امتحان نهاییم بوده یه بارم بردنم خرید که بابام نشسته تو ماشین مامانمم کل راه میگفت بعد نگی نیاوردیمت همین نه باکسی حرف میزنم هیچی نه دوستی دارم نه هیچییییخدا نکنه واسه دل خودم تو خونه رژ بزنم خدراب دو عالمم
geloria_82 عضویت: 1401/05/05 تعداد پست: 466 حرفی هم نمیشه بهشون زد پدر مادر هر حرفی بزنن مشکلی نیست حالا ما یه حرفی بزنیم بهشون میشیم بدهی عالم ... دنیا غزلی داشت به کوتاهی عمر دلگیر ترین مصرع آن زیستنم بود
noora_oo مدیر استارتر عضویت: 1402/09/21 تعداد پست: 755 حالا تو به نظر خودت شلخته و بی مصرف و..... هستی ؟ منطقشون اینه که غذا داری بخوری ، لباسم داری بپوشی پس بیشتر از این پرویه ...تازه همون غذا ام اگه دیرتر یا زود تر بخوری فحش میدم اگه بعدشم گشنت شه نمیزارن چیزی بخوری
noora_oo مدیر استارتر عضویت: 1402/09/21 تعداد پست: 755 حرفی هم نمیشه بهشون زد پدر مادر هر حرفی بزنن مشکلی نیست حالا ما یه حرفی بزنیم بهشون میشیم بدهی عالم ... هعیییییفقط پشت هم داشت میگفت کاش به جونی نرسی به حق فلان بمیری زودتر