2777
2789
عنوان

مسافرت

138 بازدید | 9 پست

سلام

من یه مشکلی دارم من یه ساله عقدم 

تو این یه سال یه بار باهم دو نفری نرفتیم مسافرت

همش با خانواده ها بوده به خصوص خانواده همسرم 

ما هم دانشجوییم دو تامون. پول زیادی هم نداره الان

دو هفته تا مهر مونده میگه بابام میگه هنل رزو کنیم بریم مسافرت

خب چرا نمیگه به باباش برا ما دو تا هتل رزرو کنه یه بار دو نفری بریم؟؟

خودمون پول نداریم چرا پدرش یه بار به ما کمک نمیگنه بگه من میفرستم برین مسافرت یه باااررر؟؟

والا پدر من انقد کمکون کرده من دیگه خجالت میکشم بگم کمکون کن

دو هفته تا مهر مونده دیگه از مهر وقت سر خواروندن هم نداریم

به نظرتون‌ چیکار کنم؟ اصلا به روش نیارم که دو نفری بریم؟؟ بگم بهش؟ نگم بهش؟ عزت نفسمو حفظ کنم نگم کلا؟ 😐

از اون طرفم میدونم بگم شخصیت خودمو خورد میکنه غرورم خورد بشه

نگم هم فقط دو هفته من بیکارم دیگه انقد درس دارم از مهر وقت نمیکنم

یکم به تفریح نیار دارم بعد یه سال

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

بگو اگه دونفری بریم من پایه ام اگه نه خانوادگیه من نمیام

هیچ ربطی به غرور اینام نداره نه این دوران یه باره تا میتونی ازش لذت ببر تو زندگی نمیتونی دنده عقب برگردی

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                

عزیزم چون شرایط مالی همسرت فعلا مساعد نیس یکم سخته همچین درخواستی بکنه از پدرش ، خب اگه خودش داشت میتونستی راحت بگی فقط دوتایی بریم تمام ، الان بنظر من با ملایمت بگو مثلا دپس دارم دوتایی بریم یکم خوش باشیم ادم با خونوادت که میره معذبه و ازین خرفا

من بهش گفتم دلش نمیاد کلا باباش خرج کنه

اون خودش باید پول داشته باشه چرا باباش خرج کنه بعد عروسی هم باباش میخواد خرجی بده

بگو به من ربطی نداره قرض میگیری یا دزدی میکنی پولو جور کن

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                

از اولش زن کسی بشین ک بند نافش از خانوادش جدا باشه دستش تو جیبش باشه ن جلو پدرش دراز تا نیاین گله کنید.الانم دیگه مجبوری این شرایطو قبول کنی.

از کسی که بهت امید میده محافظت کن🌱❤️