2789
عنوان

بابام

134 بازدید | 12 پست

دیگه به هیچ امیدی نداره 

لعنت به این زندگی اگه منم مثل دخترای دیگه عالی بودم

بابام هیچ وقت ازم قطع امید نمیکرد 

اصلا بابام ازم نمیپرسه جواب کنکورم چی شد ....‌.‌.چند سال پیش رفتم ورزش مورد علاقه ام ثبت نام کنم بابام برگشت بهم گفت بری این ورزش ادامه بری ول نکنی با رفتار خیلی تند هم بهم گفت اینو از همون روز اولم امید بهم نداشت و آخرش انقدر تو این ورزش لعنتی باختم که دو سالی میشه ول کردم 

بابام از من خوشش نمیاد چون همیشه باختم تو همه چی هیچ وقت برنده نشدم لعنت بهم 💔❤️‍🩹😔😔🥀🥀🖤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

متاسفانه بیشتر خانواده خودشون جلو پیشرفت بچه هاشونو گرفتن خودشون بال پرواز چیدن بعد تحقیرت میکنن ک هیچی نمیشی اعتماد ب نفس و عزت نفستو ازت میگیرن اصلا نمیفهمم چرا یه پررومادر این کارو میکنن 

متاسفانه بیشتر خانواده خودشون جلو پیشرفت بچه هاشونو گرفتن خودشون بال پرواز چیدن بعد تحقیرت میکنن ک ه ...

چون من با همسن و سالام فرق دارم از همون اولش 

من همیشه ضعیف بودم هیچکس از بچه ضعیف خوشش نمیاد

رابطه منو و بابام سالهاست کمرنگ کمرنگ شده 🤦🏾‍♂️💔

اي بابا 

چه حرفا ميزني 

پدر و مادر اينقدر گرفتار مسايل اقتصادي هستن كه به خيلي مسايل ديگه نميرسن 

تو اگه جوجه اردك بي دست و پا و زشت هم باشي واسه پدر و مادر يكي يه دونه و گل دخترشوني ، كسي و نميتونن جايگزينت كنن و عاشقتن 

حالا بعضي پدرها بروز نميدن كه هر روز با پسر و دختر و حتي زنشون صحبت كنن اما دلشون مخصوصا واسه دخترشون ميتپه 

اينكه موفق نشدي هم أشكال نداره الان ازت نميپرسه شايد نگرانه ناراحتت كنه و معذب بشي 

تو خودت تلاشتو بيشتر كن و نا اميد نباش، در واقع پدرت ازت نااميد نيست تو خودت از خودت نا اميدي 

چون من با همسن و سالام فرق دارم از همون اولش من همیشه ضعیف بودم هیچکس از بچه ضعیف خوشش نمیادرابطه من ...

اولین قدم اینه که افکارت  و ذهنت رو تغییر بدی و در مورد خودت درست صحبت کنی به والله زندگیتم عوض میشه