سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
دریغ است ایران که ویران شود کنام پلنگان و شیران شود . نژاد پرست نیستم ولی از ورود بیش از اندازه افغانی ها اعتراض دارم چند سال بعد اینجا همش میشه افغانی زبانمون میشه فارسی دری اسما میشه افغانی .... باور کنید
میخوام بمونم با این رتبه ای که من اوردم پرستاری دولتیم نمیارم😂برم دانشگاه آزاد بگم چی؟ باز بمونم سن ...
استاتر ی سوال
این دانشگاه آزاد که دفترچه اش اومده میشه هم از کنکور هم آزاد انتخاب رشته کنیم بعد دوتا نتیجه میده بهمون یا یکی از نتیجه ها میپره ؟؟؟؟
بازم خداروشکر که الحمدالله وگرنه والا بخدا...:|اگه میدونستی چقدر میخوامت بدون هیچ حرفی برمیگشتی🫠️...من دل نفرین ندارم پس دعایت میکنم بعد من دلداده ی یار شوی مثل خودت🤍 هعی خدا سایت اجازه نمیده اول اسمتو بنویسم😂🤦🏼♀️
اگه مصوبه خب لغو بشه که ملت پشت می مونن با این قانون جدید سنجش که میگه اگه دانشگاه ازاد پزشکی هم قبول بشی تا دوسال حق انصراف برای رفتن به روزانه پزشکی رو نداری
چون جداگونس فکر نکنم بپره نتیجش ولی از یه نفر دیگه هم بپرس چون دقیق نمیدونم
از هرکی میپرسم جواب درستی نمیده…
ممنون❤️
بازم خداروشکر که الحمدالله وگرنه والا بخدا...:|اگه میدونستی چقدر میخوامت بدون هیچ حرفی برمیگشتی🫠️...من دل نفرین ندارم پس دعایت میکنم بعد من دلداده ی یار شوی مثل خودت🤍 هعی خدا سایت اجازه نمیده اول اسمتو بنویسم😂🤦🏼♀️