2777
2789
عنوان

دیروز نذری مادر شوهرم بود

854 بازدید | 33 پست

به همه اونایی که بودن تعارف کرد برای خودشون ببرن ولی من اصلا یک بار هم تعارف نزد با اینکه همش داشتم کار میکردم و سر دیگ بودم 

ده بار به جاریم تعارف کرد حتی برای خواهراش هم ببره ولی یک بار هم به من نگفت تو جمع به تک تک افراد میگفت

به نظرتون چکار کنم 

خیلی دلم گرفت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتما کمکش بودی شما رو خودی حساب کرده که خودت میبری نیاز ندیده تعارف کنه

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

همیشه ادایی ها عزیزترن

هرچی خاکی باشی کمتر حسابت میکنن

اگه با نظرم مخالفی چشماتو ببند رد شو،مجبور نیستی ابراز مخالفت کنی یا نظرتو تحمیل کنی#دیکتاتور_نباشیم😌به خاطر دوتا پاچه پاره کاربری قبلیم تعلیق شد😂✌🏻ولی به چپ ترین قسمت بدنم🤌🏻تو تاپیکا برامن چایی شیرین بازی در نیارین،استارتر خودش زبون داره🚫

هیچی هر چی حمال بهتری باشی همین میشه دیگه کسی احترامت نمیزاره بهتم تعارف نمیکنه

من مث چی برای مادرشوهرم دکتر و اتاق عمل و چندماه درگیر بودم روز اخری از جاریم چنان تشکر کرد  ک خیلی ممنون اومدی یه سر بهم زدی از من یه تشکری نکرد

شاید باهات تعارف نداره دیگه.. توهم جزئی از خانواده ای خب بر میداشتی میخواست بگه نبر..

نه 

حتی به دخترش هم تو جمع کلی تعارف کرد حتما برای خودتون کنار بگذارید

به شوهرم گفتم گفت بهش میگم ولی گفتم نگو اون الان هزار دلیل میاره ولی من قطع ارتباط میکنم و کلا بی مح ...

بگی هم خودتو کوچیک میکنی...بعدشم میگه خب جلوش بود برمیداشت حتما باید میگفتم ب یکی یکی یا بهونه های دیگه...فقط میگم عزت نفستو و شخصیتتو جمع کن و خودتو درگیر اینا نکن و کم برو خونشون

هیچی هر چی حمال بهتری باشی همین میشه دیگه کسی احترامت نمیزاره بهتم تعارف نمیکنهمن مث چی برای مادرشوه ...

آفرین 

البته دقیقا متوجه شدم میخواست تو جمع کوچیکم کنه

بگی هم خودتو کوچیک میکنی...بعدشم میگه خب جلوش بود برمیداشت حتما باید میگفتم ب یکی یکی یا بهونه های د ...

دقیقا تصمیمم همین هست 

دیگه اصلا نمی‌رم و محلش نمی‌گذارم 

واسه چیا حرص می‌خورید الا چندسال مادرشوهرم شله زرد نذری داره همه روصدامی کنه حتی دختر عمو عمه هاش رو جز منو جاریم بعد زنگ میزد پسراش بیاید ببرید اندازه یه بند انگشت ته ظرف ،امسالم‌پخت حتی همونم نداد ،فدای سرم 

به هرکسی انقدر که بهت ارزش قائله احترام بذار و خوبی کن. لزومی نداره بری برا مادرشوهری که قدر نمی دونه کار کنی بذار همون جاریت که براش فدا میشن بره کاراشم انجام بده

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!