2777
2789
عنوان

کلی فحشش دادم

192 بازدید | 16 پست

من با دوستم (آقا) قهر کردم، بعد توی تلگرام کلی بد و بیراه بهش گفتم و کات کردم

همرو خونده و بدون اینکه جوابی بده حتی بلاکم هم نکرده

نمیدونم علت این کارش چیه

ضایت کنه

با آرامش وارد شوید! اگه آدم عنق و بی‌ظرفیتی هستید، روی من ریپلای نکنید. صبر و حوصله‌م رو دادم اجاره، اونم بدون پول پیش. اگه دنبال تخلیه انرژی منفی هستید، یه سایت بوکس باز کنید، اینجا رینگ اعصاب نیست. ممنون که درک می‌کنید            

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دلیل کار ایشون رو نمیدونم

ولی منم کسی رو بلاک نمیکنم. اینجوری حس میکنم بهش میگم بی اهمیت تر از این حرفاست که بخوام واکنشی نشون بدم

۹۹ درصد مواقع هم جواب خوبی گرفتم از این کار

دلیل کار ایشون رو نمیدونمولی منم کسی رو بلاک نمیکنم. اینجوری حس میکنم بهش میگم بی اهمیت تر از این حر ...

میگم شاید علتش این باشه که نمیخواد قطع رابطه کنه و هنوز امیدی داره و میخواد باخبر باشه ازم

میگم شاید علتش این باشه که نمیخواد قطع رابطه کنه و هنوز امیدی داره و میخواد باخبر باشه ازم

قطعا اینم یه احتمال قوی هست

باتوجه به شناختی که ازش داری میتونی متوجه شی قصدش اینه اروم بشی باهات حرف بزنه یا قصدش اینه نشون بده اهمیتی نداشته

قطعا اینم یه احتمال قوی هستباتوجه به شناختی که ازش داری میتونی متوجه شی قصدش اینه اروم بشی باهات حرف ...

راستش قبل اینکه فحشش بدم کلا جواب اس نمیداد و حتی تماسام هم جواب نمیداد، اونم بدون هیچ علتی! وقتی هم جواب میداد میگفت خواب بودم ندیدم. 

روز شنبه قرار بود یه خبر بهم بده کلا خبری ازش نشد. منم بستمش به فحش 

دلم خیلی گرفته بود از این کارش چون سابقه نداشت و همیشه جواب میداد، کلا ازش زده شدم دیگه با این کارش.... 

فقط برام سوال بود چرا بلاک نکرده چون حرفای زشتی بهش زدم، دلیل اینهمه بی محلی رو نفهمیدم حتی قبل از فحش ها

قطعا اینم یه احتمال قوی هستباتوجه به شناختی که ازش داری میتونی متوجه شی قصدش اینه اروم بشی باهات حرف ...

اصلا دیگه ازش خوشم نمیاد

دلم که بشکنه دیگه با کسی صاف نمیشه

حس میکنم با یکی دیگس

راستش قبل اینکه فحشش بدم کلا جواب اس نمیداد و حتی تماسام هم جواب نمیداد، اونم بدون هیچ علتی! وقتی هم ...

ای کاش سعی میکردی اول ازش بپرسی بعد دعوا میکردی

چون اینجوری در عین بیگناهی مقصر شدی

خیلی طبیعیه ادم نتونه بی محلی رو تحمل کنه

ولی شاید دلیل منطقی داشته و مشکلی داشته حالش خوب نبوده

الان الکی خودت رو مقصر کردی و گناه ایشون رو انگار پاک کردی

ولی اجازه بده چندروز بگذره احتمال داره پیداش شه و گلایه کنه ازت

اصلا دیگه ازش خوشم نمیاددلم که بشکنه دیگه با کسی صاف نمیشهحس میکنم با یکی دیگس

والا خواهر نی نی سایت تو هممون توهم خیانت رو به وجود اورده

اما جدا از حس کردن باید دلیلم براش داشته باشی

نمیخوام دیگه بیاد 😭😭😭😭😭

اگه حس میکنی ازش کامل دل کندی میخوای بلاکش کن که نتونه پیام بده بهت

البته اگه فکر میکنی ممکنه دلت یهو نرم بشه

وگرنه اگه مطمئنی که فقط شمارش رو پاک کن

والا خواهر نی نی سایت تو هممون توهم خیانت رو به وجود اوردهاما جدا از حس کردن باید دلیلم براش داشته ب ...

خودش گفت 😭😭😭😭 گفت با کسی قبلا بوده حالا برگشته

یه جا دیگه هم گفت برام رفتن خواستگاری اما خودم نمیخوام.... 

من خسته شدم دیگه اصلا نمیخوام برگرده گوووور پدرش 😭😭😭😭 دلم بدجور شکستع از خدا میخوام جوابشو بده 😭😭😭

خودش گفت 😭😭😭😭 گفت با کسی قبلا بوده حالا برگشتهیه جا دیگه هم گفت برام رفتن خواستگاری اما خودم نمی ...

پس اینا کنار اون جواب ندادناش همون نتیجه ای که گفتی رو میده😔

خدا لعنت کنه این جماعت رو که فقط دل شکستن بلدن😔😔😔