2777
2789
عنوان

خوردن اب قلم

1624 بازدید | 16 پست

خوردن اب قلم بنظرتون فشار میبره بالا؟بعدش حالم یکم بد شد 

از نوشتن منم لایک کنید فلان در تاپیک من خودداری بفرمایید . آقایان درخواست دوستی نفرستید حذف میشه

باید چربی روشو بگیری و بخوری 

چربی روش صرر داره خود آب قلم خاصیت

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چون چربه بخاطر اون حالتو بد کردهمن بسته بندی میکنم میزارم فریزر توی یه سری غذاها میریزم هم باعث میشه ...

شانس اوردم زیاد نخوردم الان پاشدم چای ابلیمو درست کنم انشالله ک بشوره ببرع  

از نوشتن منم لایک کنید فلان در تاپیک من خودداری بفرمایید . آقایان درخواست دوستی نفرستید حذف میشه

مگه ورزشکار المپیکی هستی اب قلم میخوری از قدیم اب قلمو کارگرا ساعت ۷ صبح میخوردن و تا ۵ غروب میسوزون ...

یا خدا

باید چربی روشو بگیری و بخوری چربی روش صرر داره خود آب قلم خاصیت

اولین بار بود درست کردم چربیش نگرفتم

دوغ یا ماست داری؟ اونو بخور

اره ماست هم خوردم چون همینجوریشم فشارم بالاس 

بهترت میکنه خیلی رو هم رو هم نخور

نه اب قلم دیشب خوردیم صبحش حالم بد شد

فقط بگو چجوری تونستی اونو صبح بخوری؟!با اون مزه چررب🫠

دیشب خوردیم صبحش حالم بد شد

باید بذاری یخچال ژله ای که شد چربی روش رو جدا کنی بعد بخوری. چربی ش رو هم میتونی بریزی توی غذا.

فکر کنم دیگ اخرین بارم شد:/