2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نگران نباش

اونی ک بهترین رشته و دانشگاهم قبول شده یا رفته یا کاره مهمی نشده یا تو شغل آزاد سرداورده...

بله ب شرط علاقه و خوندن تا مدارج بالا

فقط 6 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

خداروشکر ازدواج کردم متنفرم از درس خوندن زجر دادن خودت وقتیم قرار نیست گوه خاصی بشی و تهش پوچه و ختم ...

اصلا گوه نمیشیم چه برسه به گوه خاص😂بازم خوبه گوه خاص خودش خاصه😅

🔴 درخواست هیچکسی رو قبول نمیکنم. الکی خودتو زحمت نده🔴

خداروشکر ازدواج کردم متنفرم از درس خوندن زجر دادن خودت وقتیم قرار نیست گوه خاصی بشی و تهش پوچه و ختم ...

عزیزم خانم های موفق زیادی هستن که ته درس خوندنشون پوچ نبوده

ته درس خوندن یه جایگاه اجتماعی میشه

نه تاهل😐

عزیزم هر رشته ای بخونی میتونی باهاش کار پیدا کنی ، فقط باید توی اون رشته مهارت داشته باشی ، از تنبلی و فرار کردن از کار هیچکس به نتیجه خوبی نمی‌رسه.....شوهر خوب و پولدار و مهربونم که هیچ تضمینی نیست بیاد توی زندگی آدم 

وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم

عزیزم خانم های موفق زیادی هستن که ته درس خوندنشون پوچ نبودهته درس خوندن یه جایگاه اجتماعی میشهنه تاه ...

کاملا درسته 

نمیشه چون یه عده افراد ناموفق هستن ، اینو به تمام جامعه تحصیلکرده تعمیم بدیم

کاملا درسته نمیشه چون یه عده افراد ناموفق هستن ، اینو به تمام جامعه تحصیلکرده تعمیم بدیم

دقیقا موافقم با شما. هرکسی با توجه به هدفش زندگی کرده و بهش رسیده

یکی از اول هدفش ازدواج بوده و با درس کاری نداشته  

یکی هم تلاش کرده درس خونده و الان جایگاه اجتماعی داره و درکنارشم تشکیل خانواده داده

اینکه با قاطعیت میگن ته درس هیچی نیست. ادم هیچی نمیشه واقعا عجیبه! حتی باعث گمراهی یه جوون مثل استارتر هم میشه این حرف. البته اگه یکم تو اجتماع رفت وامد کنن میبینن خانم های موفق رو

دقیقا موافقم با شما. هرکسی با توجه به هدفش زندگی کرده و بهش رسیدهیکی از اول هدفش ازدواج بوده و با در ...

حق مطلب رو بیان کردید ، هر انسانی با توجه به خواسته های خودش تصمیمی گرفته .

به نظر من درس خوندن برای اکثر افراد ساده ترین راه است که میتونن به جایگاه بالای اجتماعی و استقلال مالی برسن.

نباید دیگران رو با راهنمایی های اشتباه گمراه کنیم.

حق مطلب رو بیان کردید ، هر انسانی با توجه به خواسته های خودش تصمیمی گرفته .به نظر من درس خوندن برای ...

مخصوصا این روزا که سایت پر شده از کنکوری ها

این بنده خداها الان باید مسیر زندگیشونو تعیین کنن

میان اینجا میبینن یه عده میگن درس چیه تهش پوچیه

قطعا روشون تاثیر میذاره

من جایگاه اجتماعی خیلی بالایی ندارم. اما تو همین جایی که الان هستم اگه درس نمیخوندم نبودم

حتی تحصیلات و جایگاه اجتماعی تو ازدواج هم تاثیر داره. قطعا موردهای بهتری نسبت به قبل سرراه ادم قرار میگیره

البته اصلا اونایی که درس نخوندن رو سرزنش نمیکنم. اگه خوشبخت و راصی هستن که خداروشکر. ولی اینکه بگن چون درس نخوندیم خوشبختیم رو نمیتونم بپذیرم😖😖😖😖😖

مخصوصا این روزا که سایت پر شده از کنکوری هااین بنده خداها الان باید مسیر زندگیشونو تعیین کننمیان این ...

منم دقیقا مثل شما فکر میکنم 

الان من دکتری دارم ، دبیر زیست آموزش و پرورش شدم ، بالاخره برای خودم درآمد و وجه اجتماعی دارم ، کنارش خیاطی یاد گرفتم و....

بالاخره آدم از راه کار و فعالیت و علم می‌تونه خودش رو بالا بکشه.

ازدواج و تحصیل و اشتغال منافاتی با هم ندارن ، حالا یه عده میان میگن درس پوچ است و بی فایده ، باید ازشون پرسید چی خوندید چیکار کردید که نتیجه اش پوچ بود