2777
2789
عنوان

ازدواج واسارت

456 بازدید | 20 پست

خیلی سخته عدالت

بیشتر اوقات در ازدواج هردو ویا یکی از زوجین حس اسارت را تجربه می کنند.

جبهه نگیرید، گفتم بیشتر اوقات

اون وقت هست که قدرت اختیار که خدا داده دیگه معنایی نداره.

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بله کاملا حق با شماستازدواج با ادم درست که به خلوت و زندگی شخصی همسرش احترام بذاره خیلی مهمه. متاسفا ...

دقیقا

جالب این هست که همون خوبها که به حریم احترام می زارن، بعد از اومدن فرزندان ویا زیاد شدن مشکلات، کم میارن وهرکی قدرت بیشتری داره اختیار بقیه را هم در دست میگیره.

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

بستگی داره باچه کسی ازدواج کنیآدم درست اگه باشه اسیر نمیگیره

آدم درست هم عوض میشه.

خدا عقل هم داده به انسان‌ اشتباه خودمونو گردن عدالت خدا نندازیم

به همه به یک اندازه عقل واختیار نداده.

آیا خانواده های فلسطینی و سومالی خواستند بسوزند تو این جنگ و مشکلات

نه با قدرت یک عده از خود راضی باید تحمل کنند.

واقعا مثل من ۵ سال عذاب کشیدم الان مشکل اعصاب و روان گرفتم نابود شدم همه انتظار دارن یک روزه خوب شم ...

درکتون میکنم

آره، مخصوصاً زن های بی دفاع ایران.

پادزهرش هم تحصیلاته و مطالعه و در نتیجه پول در آوردن.

چند روزه مهمون اومده خونم، هیچ کار نکردم نه غذایی پختم. شوهرم هم خیلی کمک کرد. بردگی رو تجربه نمیکنم.  

وقتشه این امضا رو عوض کنم.

آره، مخصوصاً زن های بی دفاع ایران.پادزهرش هم تحصیلاته و مطالعه و در نتیجه پول در آوردن.چند روزه مهمو ...

درسته

ای کاش همه استقلال مالی واجتماعی را تجربه کنند.

درستهای کاش همه استقلال مالی واجتماعی را تجربه کنند.

بله کاش... میدونم بعضی مرد ها انقدر پلید هستن که حتی وسایل تلاش زنشون رو هم خراب میکنن. مثلاً یک نفر شوهرش گیتارش رو شکست که به استعدادش نرسه و برای خودش کسی نشه

وقتشه این امضا رو عوض کنم.

کاش دادگاههامون حداقل برای طلاق اینقدر سختگیری نمی کردن . آدم ممکنه اشتباه کنه و ازدواج موفقی نداشته باشه قرار نیست تا آخر عمر این زندگی رو ادامه بده. باید راههای طلاق رو آسون بگیرن تا یکی که نمیتونه ادامه بده بتونه راحت جدا بشه مخصوصا هزینه ها. میگن هزینه طلاق زیاده . جایی هست طلاق رایگان باشه؟ من شنیدم وکیل هایی هستن رایگان قبول میکنن واقعیت داره؟ من تو عمرم چیز رایگان ندیدم حتی دوره های آموزشی. میخوام دوره آموزشی شرکت کنم همه شون پولی هستن . 

به همه به یک اندازه عقل واختیار نداده.آیا خانواده های فلسطینی و سومالی خواستند بسوزند تو این جنگ و م ...

اره عقل داده ، اگر ضعف نشون نمیدادن و از همون اول جلوی زیاده خواهی طرف  مقابل ایستادگی میکردند الان به این روز نبودن، خدا عقل داده تا از منافعت دفاع کنی، قرار نیست دنیا مثل مهدکودک یا سربازخونه باشه که هر کی ظرفشو اورد جلو خدا به یک اندازه توش ماست و پلو بریزه و عادل لقب بگیره، دنیا محل رشد هست از موهبت هایی که خدا بهت داده، وگرنه خدا چرا بین این همه افریده خودش به فرشته ها دیتور داد به انسان سجده کنند و بابت کدوم افریده به خودش احسنت گفته؟ حتما یک چیزی تو وجود انسان گذاشته بود که اونو از سایر افریده ها متفاوت کرد، عزیزم عدالت خدا به معنی زندگی کپی و سری دوزی شده واسمون نیست، 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
بله کاش... میدونم بعضی مرد ها انقدر پلید هستن که حتی وسایل تلاش زنشون رو هم خراب میکنن. مثلاً یک نفر ...

و آسیب هایی که بعد از سالها میبینیم

فراری شدن خانواده ها از ازدواج

اگر ما پدر ومادرها ازدواج های تحمیلی نداشتیم ،الان بیشتر از انقراض به ازدواج فرزندانمان فکر میکردیم.

برای ما قدیمی ها دیگه امید وعقل ومنطق و اختیار معنایی نداره.

مگر اینکه جوانها با درست رفتار کردن وخوشبختی هاشون بتونند دید ما را تغییر بدن.