2777
2789
عنوان

از وقتی تاپیک رهگذرو خوندم

185 بازدید | 15 پست

از کنکور وحشت زده شدم

وای من تصمیم داشتم امسال پشت بمونم چطور بمونم یعنی واقعا تا این حد کنکور عذاب دهنده اس یعنی با تلاش و خوندن اصولی و مستمر واقعا نمیشه نتیجه گرفت💔💔💔❓

میشه ولی حوصله میخواد.باید حمایت گر داشته باشی و فامیل مزاحم نشن. آزمون بدی‌. روی نقطه ضعف هات کار کنی. 

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌. 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه بابا

تلاشت رو بکن .ولی کل سرنوشت کنکور نباشه.

دانشگاه آزاد و پیام نور و ..‌وقت تلف کرده.فقط سراسری نشد ،دنبال یه مهارت باش.

این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد.هرچقدر می شکنیم باز نمکها دارد!!
کنکور جای ادمای محکم قوی با انگیزه با فکر مثبت با تلاش فراوان هست تویی که با یه تاپیک بهم ریختی بله ...

نه اینکه بهم ریختم فقط ترسیدم بخدا ندیدی دستاشو چیکار کرده 

تلاش کنی نه سخت نیس ولی در کل امسال خیلی ظلم کردن بهشون حق دارن

دقیقا خودم زخم خورده ام از سنجش امسال‌. و

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌. 

نه باباتلاشت رو بکن .ولی کل سرنوشت کنکور نباشه.دانشگاه آزاد و پیام نور و ..‌وقت تلف کرده.فقط سراسری ...

سراسری همون دولتی هست دیگه؟ 

امسال سالم اولم بود کنکور دادم فرهنگیان هدفم بود فقط ولی دعوت نشدم متاسفانه گفتم یکبار دیگه به خودم فرصت بدم شد شد نشد رشته های دیگه هست

رهگذر اوضاع اعصاب و روانش خوب نیست مشخصه افسردگی داره ، حرف هیچکسو گوش نمیده 

کل سال با این حال داغون درس خوند اگه یکم اوضاع روانشو درست میکرد الان زیر ۱۰ هزار شده بود 

🏃🏻‍♀️

نه باباتلاشت رو بکن .ولی کل سرنوشت کنکور نباشه.دانشگاه آزاد و پیام نور و ..‌وقت تلف کرده.فقط سراسری ...

بخدا که هیچ مهارت وهنری ندارم البته فقط صوت ولحنم توی قرآن قویه همین

توی این ۱۲سال زندگیم مثل چی فقط درس خوندم بقول استادم می‌گفت مردم از هر کدوم از انگشتاشون آشپزی خیاطی آرایشگری میباره تو‌انگشتات ریاضی جامعه فنون...میبارن😑😅

لینک تاپیکشو میدید.؟؟؟

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
سراسری همون دولتی هست دیگه؟ امسال سالم اولم بود کنکور دادم فرهنگیان هدفم بود فقط ولی دعوت نشدم متاسف ...

بله دولتی هس.

همیشه اون برگه انتخاب رشته رو تا آخرین جایی که داره پر کن.

نمی‌دونم برا شما چند تا بود .دوره ما صد تا بودن .همه رو پر میکردم.

حیف بخاطر شهر رفتم آزاد تبریز.وقتی یاد پول و زمانی که صرف کردم میرفتم از خانوادم خجالت میکشم.

موقع استخدام همه ی جاهای خوب دانشگاه دولتی میخوان .

تو رشته ما البته دانشگاه آزاد مرند یه استثنا بود.دانشجوهاش سواد خوبی داشتن

بخدا که هیچ مهارت وهنری ندارم البته فقط صوت ولحنم توی قرآن قویه همینتوی این ۱۲سال زندگیم مثل چی فقط ...

اگه ریاضیات خوب باشه ،تو خیاطی و کارهایی که با عدد کار میکنن موفق میشی.البته انشالله قبول بشی ولی نشد هم مثل این رهگذر داغون نکن خودت رو .

آب هم با اون نرمی می‌تونه سنگ رو کنار بزنه