2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سه روز اولش خیلیییی بده همش باید جای تاریک باشی عینک آفتابی ب چشم بعدش کم کم خوب میشه ولی من تا یه سال بعدش خشکی چشم داشتم حمام هم می رفتم اذیت میشدم ولی راضی بودم عالی شد چشمام

موندنی راهشو پیدا میکنه.....رفتنی بهانشو.....  

من چند وقت پیش عمل کردم . کرمانشاه پیش دکتر رستمی شماره چشمم هم خیلی بالا بود ولی الان عالی شده چشمام یک درصد هم خشکی چشم نداشتم خدا رو شکر فقط هفته اول تار میدیدم چون کارم تدریسه رفتم سر کلاس اصلا کتابو نمیدیدم بعدش مرخصی گرفتم و دیگه بعد از یک هفته دیدم عالی شد

گفت : خوش به حال اونی که تو عاشقش بشی       گفتم : خوش به حالت ...   

همسر منم هفته میش فارابی تهران عمل کرد فردا بایدلنزش روبرداره .این یک هفته کلاباعینک افتابی بوده و تی وی و گوشی ممنوع بوده .نور افتاب اذیتش میکرد و نتونست بره سرکار .قطره اشک مصنوعی هم از فردای عمل شروع کرد ب ریختن.عملش اما راحته ی رب طول کشیده .هزینه ش هم ۱۷۰۰ شده اونجا

❤️بگذار مهربانی خاصیت توباشد❤️