2777
2789
عنوان

درد سینه😢

177 بازدید | 21 پست

بچه ها یکی دو ماه پیش یه درد شدیدی از شونه چپم شروع شد و خصوصا وقتی کیف میندازم یا زیاد فعالیت میکنم درده شروع و بیشتر میشه

از طرفی چون شغلم ناخنکاره گفتم شاید بخاطر اونه فشار رو گردن و شونم اومده تا اینکه چند وقت پیش متوجه شدم پایین سینه سمت چپم وقتی فشار میدم درد میکنه و یه توده کوچیک هم احساس کردم ولی وقتی میام دوباره توده رو پیدا کنم نمیتونم 

الان تو شک هستم که ایا واقعا دستم یه توده خورد یا اشتباه متوجه شدم😐

ولی وقتی سینم رو یکم فشار میدم این درده همچنان هست ‌هنوز دکتر نرفتم و و اینکه مجرد هم هستم 

ممکنه خطرناک باشه؟🙁🥺 

و اینکه کسی تجربه همچین چیزی رو داشته؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من توده داشتم نوره سنتی مصرف کردم برطرف شد

دعات کردم 

امضات..

خانوم وکیل 👩🏻‍⚖️🌱📚 متاهل💁🏻‍♀️💗   کاربری قبل تاریخ ۱۴۰۳/۷/۱۶  دست پنج نفر بوده الان فقط دست منه ❤🌱            

مامان من یادمه یه غده تو سینه اش داشت..ک اگه درد میکرد دردش حالت سوزش داشت براش و جوری بود ک نمتونست راه بره و تکون بخوره،،حالت توپ ماننده تو سینه حس میشه اگه دست بزنی،،

ولی برو دکتر حتما نگرانت نمی کنم برای احتیاط میگم

🎀🌸🍓🌱

دعات کردم امضات..

ممنون عزیزم الهی به تمام خواسته های قشنگت برسی

التماس دعا

التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....

جدی میگی؟ یعنی در این حد خوبه؟

بله عزیزم ۶ ماه حدودا به سینم و زیر بغلم زدم هفته ایی یکبار رفتم سونو گفتن آب شده اندازه عدس شده بعد یکسال رفتم گفت از بین رفته

التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....

بله عزیزم ۶ ماه حدودا به سینم و زیر بغلم زدم هفته ایی یکبار رفتم سونو گفتن آب شده اندازه عدس شده بعد ...

خدا خیرت بده پس من بگیرم استفاده کنم چون مامانم سرطان سینه داشت خیلی میترسم

زمان بهت ثابت میکنه که کی  "لیاقت" خوبیاتو داره