2789
عنوان

حق دارم یا نه

89 بازدید | 13 پست

امروز اصلا شوهرم نپرسید که شکم درد داری یا نه،چیزی هوس کردی یانه.

دیروز موقع بحث پرسیده منم ظاهرا گفتم به تو چه البته یادم نمیاد. 

شوهرم خیلی تمیزه ولی حس میکنم بو میده بدنش.میگم برو بخواب اونور میگه من با پای گچی کجا برم تو برو،منم رفتم تو هال بعد ترسیدم برگشتم.

قبلا همیشه ریشاشو ناز میکردم الان میبینمش حالم بهم میخوره. دوست دارم باهاش جنگ کنم به این فک میکنم با من رابطه کرده و منو حامله کرده دوست دارم سرشو بکوبم دیوار بااینکه خیلی بچه دوست داشتم و چندسال پیگیر بودم.

میگه قربونت برم انگار به من فحش میده،آه از شونه هاشم چندشم میشه قبلا خوشم میومدا.

الانم خوابیده پشت سرم بوی گوشت تنشو حس میکنم بدبخت هیچوقت نه دهنش بو داده نه عرقش همیشه ادکلنای گرون میخره. امشب لباسشو داشت عوض میکرد استفراغ کردم 

بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برو پیش مشاور

مشاورما مگه تاثیری تو ویار حاملگي داره؟

بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹

تقصیر هورمون هاست بنظرم 

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین
از خدا بترس قدر نعمتی که داری رو بدون

بچمو دوست دارم اونم خیلی دوست داشتما از عصر اینجوریم

😂😂ویار کردی بهش

خودمم همین حسو دارم ولی بهش برمیخوره

مگه حامله ای؟فکر کردم همینطوری بد شدی با شوهرت

اره

فکر کنم چون بارداری خوب میشی اکثرا زنا موقع بارداری دچار همچین حالتی میشن مدتی

این پیام‌ هارو نشونش بدم.مرسی عزیزم